bomontiada’da Bu Haft: Son Efsane

bomontiada’da Bu Haft: Son Efsane

Tarihler: 17 Ağustos 2016 Çarşamba ~ 17 Ağustos 2016 Çarşamba 21:30

Yer: bomontiada

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2016 ~ Ağu 17, 2016

bomontiada avlusunda ücretsiz gerçekleştirilen Başka Sinema işbirliği ile “Açık Havada Başka Sinema” film gösterimleri ve Cazın Yazı konserleri devam ediyor.

Stephen Frears imzalı Son Efsane (The Program), 17 Ağustos akşamı saat 21.30’da bomontiada avluda seyirciyle buluşuyor. Film, üst üste 7 kez kazandığı Fransa Bisiklet Turu şampiyonluğuyla dünyaca ünlenen ve yıllar sonra doping kullandığını itiraf eden Lance Armstrong'un skandallarla dolu gerçek öyküsünü anlatıyor. Kanseri yendikten sonra kazandığı başarılar ile son yılların en popüler figürlerinden biri olan Armstrong’un şöhret basamaklarındaki yükselişini ve düşüşünü anlatan filmin senaryosunu “Trainspotting”in senaristi John Hodge, yapımcılığını ise “Philomena” ve “The Theory of Everything”in yapımcıları üstleniyor. Armstrong'u Ben Foster'ın canlandırdığı filmde Chris O'Dowd, Guillaume Canet ve Dustin Hoffman da rol alıyor.

* Film yetişkin içeriğe sahiptir.

bomontiada Programı

bomontiada'da "yetiştirme" teması etrafında düzenlenen kamuya açık yaz programı, farklı disiplin, platform ve insanları bir araya getirecek. Halihazırda İstanbul'un kültür ortamına katkıda bulunan birey ve ekiplerin iş birliğinde hazırlanan program, çoğulluktan beslenen kentsel kültürün altını çiziyor. Yaz boyu gerçekleştirilecek atölyeler, canlı performanslar, gösterimler ve panayırlar aracılığıyla, bomontiada avlusu şehirlilerin yoğun kullanımına sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT