Cemile Sezgin + Nasipse Adayız

Tarihler: 24 Temmuz 2020 Cuma ~ 24 Temmuz 2020 Cuma 21:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras

Ücret: 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: (0212) 277 22 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 24, 2020 ~ Tem 24, 2020
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 39. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma ve Ulusal Kısa Film Yarışması gösterimleri TC Kültür ve Turizm bakanlığı desteği ve Sakıp Sabancı Müzesi işbirliğiyle 17-28 Temmuz tarihlerinde yapılıyor.

NASİPSE ADAYIZ
Türkiye, Sırbistan / 2020 / DCP / Renkli / 105’ / Türkçe; İngilizce altyazılı
Yönetmen: Ercan Kesal
Senarist: Ercan Kesal
Görüntü Yönetmeni: Barbu Balasoiu
Kurgucu: Ali Aga
Özgün Müzik: Saki Çimen
Oyuncular: Ercan Kesal, Selin Yeninci, İnanç Konukçu, Müttalip Müjdeci, Nazan Kesal, Valeriu Andriuta
Yapımcı: Kerem Çatay, Ercan Kesal
Ortak Yapımcı: Dimce Stojanovski, Stefan Orlandic-Stojanovski, Dusica Novakovic
Yapım Şirketi: Ay Yapım, Poyraz Film, Thalia Production, Living Pictures
Dünya Hakları: Ay Yapım

Nasipse Adayız, İstanbul’da bir belediyenin başkan aday adayı olan Doktor Kemal Güner’in bir günde geçen trajikomik hikâyesini anlatıyor. Başkan adayı olmak için çalışmalarına devam eden Kemal, Bir Numara’nın adaylığını anons edeceği geceye heyecanla hazırlanmaktadır. Eski eşi de dahil, Kemal’in etrafındaki herkes bu delice koşturmaya şahit olur. Bir Numara’nın gözüne girip aday olabilmek için her yolu deneyen Kemal, adaylığının açıklanacağı önemli gecede beklenmedik olaylarla karşılaşacaktır. Bir adayın gözünden siyasetin farklı yüzünü, yapılan pazarlıkları, politik stratejileri ve insanın karanlık yüzünü gerçekçi bir üslupla anlatan Nasipse Adayız, Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği ilk uzun metrajlı film.

*Bu film Seyfi Teoman İlk Film Ödülü’ne adaydır.

CEMİLE SEZGİN
Türkiye / 2020 / DCP / Renkli / 10’ / Türkçe; İngilizce altyazılı
Yönetmen: Aylin Kuryel, Raşel Meseri
Senarist: Resident of Dominik Caddesi Sakinleri
Görüntü Yönetmeni: Raşel Meseri
Kurgucu: Fırat Yücel
Oyuncular: Residents of Dominik Caddesi Sakinleri
Yapımcı: Aylin Kuryel
Dünya Hakları: Aylin Kuryel

Cemile ve Sezgin, İzmir sokaklarında beş yıldan bu yana duvarlara ve sokaklara aşklarını kazımaktadır. Yazılamaların olduğu Dominik Caddesi sakinlerinin bu gizemli karakterlerin kim olduğu hakkında çok çeşitli teorileri vardır. Bu kısa belgesel, şehir yüzeylerine ve efsanelerine dair.

Bilet Fiyatları:

- 40.00 TL

Önemli Notlar:

-Tek koltuk alımlarında sepet özelliği aktif değildir.- Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras’ta gösterilecek Ulusal Yarışma ve Ulusal Kısa Yarışma filmlerinin biletleri yalnızca biletix.com internet sitesi üzerinden satışa sunulacaktır. Perakende noktalarından satış yapılmayacaktır. - Her bir ayrı gösterim için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale Kart üyeleri iki (2), Sarı Lale Kart üyeleri bir (1) adet indirimli bilet alabilirler. - Kültür Sanat Kart sahipleri biletix.com üzerinden kartlarıyla alım yapabilirler. Gösterim girişlerinde kart ve kimlik ibrazı zorunludur. - Etkinlik mekânında bilet satışı yapılmayacaktır. - Açıkhava gösterimleri için kapasite sınırlı sayıdadır.- Kapı açılış saati 20.00’dir. - Gösterimler Covid-19 tedbirlerine uygun olarak düzenlenecektir. - Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir. E-biletinizi mekân girişindeki kontrol noktasına gelmeden önce hazırlamanız kapıda geçireceğiniz süreyi kısaltacaktır. - Mekân girişlerinde misafirlerimize temassız ateş ölçümü uygulanacaktır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz içeriye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılacaktır.- Etkinlik alanı girişinde dezenfektan, maske, eldiven gibi koruyucu donanımlar bulundurulacaktır.- İzleyiciler tesis girişlerinde bulunan el antisteptikleriyle ellerini temizledikten sonra içeriye giriş yapabilecektir.- Film gösterimlerinin başlamasından sonra alana izleyici alınmayacak ve geç kalan izleyicilere bilet iadesi yapılmayacaktır. Girişlerde sorun yaşamamak için izleyicilerimizin seansa vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz.- Yasal düzenlemeler uyarınca film gösterimlerimiz, aksi belirtilmediği sürece 18+ uygulamasına tabidir. Yaş kontrolü için bazı izleyicilerimizden kimliklerini göstermeleri talep edilebilir.- Mekân girişlerinde artırılan güvenlik önlemleri nedeniyle, izleyicilerimizin yanlarında el çantasından büyük çanta bulundurmamasını önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekâna kabul edilmeyecektir. Vestiyer hizmeti verilmeyeceğini hatırlatırız.- Gösterim sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu vb. kayıt cihazlarıyla kayıt yapılması yasaktır. Kayıt cihazları salonlara alınmayacaktır.- Bir seansa bir kişi en fazla 6 bilet alabilir.- Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir.- Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.- Mekânda belirtilen alanlar dışındaki yerlere ve filmin izleneceği alana alkol ve alkollü içeceklerle girmek, tütün veya tütün ürünlerinin tüketilmesi veya elektronik sigara kullanılması yasaktır.- Sosyal mesafe ve oturma düzeni kuralları, aynı aileden olanlar arasında uygulanmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT