Çevirmen

Tarihler: 02 Aralık 2021 Perşembe ~ 02 Aralık 2021 Perşembe 02 Aralık 2021 16:00

Yer: Atlas Sinema

Ücret: 1. Kategori - 5.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Atlas Pasajı, No:209 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 8576

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2021 ~ Ara 2, 2021
11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin bu yıl 26 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında Atlas 1948 Sineması ve Kadıköy Sineması'nda gerçekleştirilecek.

Yönetmen: Rana Kazkaz, Anas Khalaf
Orginal Name:Almutarajim
English Name: The Translator
Yıl-Ülke: Suriye, Fransa, İsviçre, Belçika, Katar, 2020
İçerik/Süre: Dcp / Renkli Color / 105’
Ödüller:
Altyazı: Arapça, İngilizce; Türkçe ve İngilizce altyazılı
Oyuncular: Ziad Bakri, Yumna Marwan, David Field, Sawsan Arshid, Miranda Tapsell, Fares Al-Helou, Reem Ali, Rami Farah, Zayd Khalaf, Ramzi Maqdisi

2000 yılında, Sami, Avustralya'nın Sidney kentindeki Suriye Olimpiyat takımının Arapça-İngilizce çevirmeniydi. Bir dil sürçmesi onu Avustralya'da kalmaya ve siyasi mülteci olarak sürgünde yaşamaya zorladı. 2011'de Suriye devrimi başladığında ve kardeşi tutuklandığında, Sami onu bulmak için Suriye'ye dönmek için her şeyi riske atar.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz- Yasal düzenlemeler uyarınca film gösterimlerimiz, aksi belirtilmediği sürece 18+ uygulamasına tabidir. Yaş kontrolü için bazı izleyicilerimizden kimliklerini göstermeleri talep edilebilir.- Film gösterimlerinin başlamasından sonra salona izleyici alınmayacak ve geç kalan izleyicilere bilet iadesi yapılmayacaktır. Salon girişlerinde sorun yaşamamak için izleyicilerimizin seanslara vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz.- Öğrenci bileti alan izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Gösterim sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu vb. kayıt cihazlarıyla kayıt yapılması yasaktır. Kayıt cihazları salonlara alınmayacaktır.- Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir. - Elektronik altyazı sisteminde ortaya çıkabilecek teknik arıza durumlarında, önce arızanın giderilmesine çalışılacak, bunun mümkün olmadığı hâllerde filmin gösterimi altyazısız sürdürülecektir.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.- Salonlara alkol ve alkollü içeceklerle girmek yasaktır. Salonlarda tütün veya tütün ürünlerinin tüketilmesi veya elektronik sigara kullanılması yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT