Cinecity Etiler’den 23 Nisan’a Özel Kampanya

Cinecity Etiler’den 23 Nisan’a Özel Kampanya

Tarihler: 19 Nisan 2017 Çarşamba ~ 23 Nisan 2017 Pazar

Yer: Deniz Private Cinecity Etiler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2017 ~ Nis 23, 2017

Çocuğunuzla sınırsız sinema keyfi Cinecity’de!

Deniz Private Cinecity Etiler, sinema keyfini çocuğuyla birlikte yaşamak isteyenler için çok özel bir kampanya düzenledi.Yıl boyunca sınırsız film izleme imkanı sağlayan ayrıcalıklı kartı Hillside Movie Club, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak 17 - 23 Nisan tarihleri arasında iki adedi yalnızca 150 TL’ye satışa sunuluyor.

Çocuğuyla birlikte maceradan maceraya koşmak, kahkahalarla gülmek ve keşfetmek isteyenler, Deniz Private Cinecity Etiler’de buluşuyor. Ayrıcalıklı kart Hillside Movie Club, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak 17 - 23 Nisan tarihleri arasında iki adedi 300 TL yerine yalnızca 150 TL’ye yıl boyunca sınırsız sinema keyfi yaşatıyor.

Çocuk Sineması’nda da geçerli
Bir yıl boyunca 100’den fazla vizyon filmini her yaştan izleyiciyle buluşturan Deniz Private Cinecity Etiler, bu filmlerin yanı sıra çocukların kendi yaşıtlarıyla birlikte sinema keyfi yaptıkları özel bir seans düzenliyor. Her gün saat 10.30’da başlayan Türkçe dublajlı Çocuk Sineması’nda, ses sistemi ve ışıklandırma özel olarak ayarlanıyor, reklamlar da bu yaş grubuna uygun seçiliyor. Çocuk Sineması’ndan, Hillside Movie Club kart sahibi çocuklar ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Yenilikçi sinema deneyimi
Arabanızı rahat bir şekilde park edip hemen içeri girebileceğiniz Cinecity Etiler, bünyesinde bulundurduğu kafe ve restoranların yanı sıra, vale ve vestiyer gibi butik hizmetleriyle de yenilikçi bir sinema deneyimi yaşatarak çocuğunuzla birlikte geçireceğiniz keyifli zamanlara eşlik ediyor.

Deniz Private Cinecity Etiler: 0212 352 16 66

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT