Çocukların 12D Sinema Keyfi

Çocukların 12D Sinema Keyfi

Tarihler: 14 Mart 2018 Çarşamba ~ 31 Mart 2018 Cumartesi

Yer: Esenler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2018 ~ Mar 31, 2018

Esenler Belediyesi, ilçedeki çocukları 12D sinema ile buluşturuyor. Çocuklar 12D Sinema Karavanı'nda izledikleri filmlerle keyifli dakikalar geçiriyor.

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, çocuklar için düzenlediği etkinlikler kapsamında Esenler'in çeşitli alanlarında 12D Sinema Karavanı'nı çocuklarla buluşturuyor. Çocuklara sinema sevgisini ve alışkanlığını küçük yaşlarda aşılamak ve çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen projeyle, Mart ayı sonuna kadar Esenler'deki okullar ve sokaklarda 12 boyutlu sinema gösterimleri yapılacak.

HEYECANLARI GÖRÜLMEYE DEĞER

12D Sinema Karavanı'nda 3D stereo gözlüklerle film izleyen minikler, beş duyuya hitap eden hareketli simülasyonla büyük bir heyecan yaşıyor. Gösterilen filmlerle eğlenceli anlar yaşayan çocuklar, ücretsiz olarak yararlandıkları bu etkinlikten oldukça memnun.

Mart ayı boyunca Esenler'deki tüm ilkokullarda gösterilecek olan 12D sinema gösterimleri, hafta sonları ise Esenler'in çeşitli yerlerinde gösterim yapmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT