Dağ Evi

Tarihler: 10 Ekim 2019 Perşembe ~ 10 Ekim 2019 Perşembe 10 Ekim 2019 21:30

Yer: Beyoğlu Sineması

Ücret: 1.Kategori - Tam : 30,00 TL Öğrenci: 30,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:140/C Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 32 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2019 ~ Eki 10, 2019
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 18. kez düzenlenen Filmekimi bu yıl İstanbulda 4 - 13 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Orjinal Adı: The Lodge
İngilizce Adı The Lodge
Oyuncular: Riley Keough, Jaeden Martell, Lia Mchugh, Alicia Silverstone, Richard Armitage, Daniel Keough
Yönetmen: Severin Fiala, Veronika Franz
Yapım: İngiltere, ABD / 2019DCP / Renkli / 100’İngilizce; Türkçe altyazılı

Goodnight Mommy / Ölümcül Oyun ile aile gerilimi türüne yepyeni ve son derece ürkütücü bir alan açan yönetmen ikili Veronika Franz ile Severin Fiala, yeni bir aile trajedisiyle beyazperdede. Sundance’te ilk gösterimini yapan film, iki çocuk ve müstakbel üvey annelerinin tipi yüzünden bir dağ kulübesinde mahsur kalışlarını gözlemliyor. Psikolojik gerilimin yavaşça yükselerek tavan yaptığı, beklenmedik sürprizler ve huzursuz edici atmosferiyle aile sırları, belirsizlikler, kindar çocukların yer aldığı, doğaüstüne de göz kırpan, nefes kesici bir gerilim.

- Yasal düzenlemeler uyarınca film gösterimlerimiz, aksi belirtilmediği sürece 18+ uygulamasına tabidir. Yaş kontrolü için bazı izleyicilerimizden kimliklerini göstermeleri talep edilebilir. - Film gösterimlerinin başlamasından sonra salona izleyici alınmayacak ve geç kalan izleyicilere bilet iadesi yapılmayacaktır. Salon girişlerinde sorun yaşamamak için izleyicilerimizin seanslara vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. - Öğrenci ve 65 yaş üstü izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. Geçerli bir kimlik göstermeyen izleyicilerimize indirimli ve tam bilet arasındaki fark tutarında ek bilet kesilecektir. - Salon girişlerinde artırılan güvenlik önlemleri nedeniyle, izleyicilerimizin yanlarında el çantasından büyük çanta bulundurmamasını önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekânlara veya vestiyerlere kabul edilmeyecektir. -Gösterim sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu vb. kayıt cihazlarıyla kayıt yapılması yasaktır. Kayıt cihazları salonlara alınmayacaktır. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyeleri bir (1) adet bilet için indirim alabilirler. - Bir seansa bir kişi en fazla 6 bilet alabilir. - Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir. - Elektronik altyazı sisteminde ortaya çıkabilecek teknik arıza durumlarında, önce arızanın giderilmesine çalışılacak, bunun mümkün olmadığı hâllerde filmin gösterimi altyazısız sürdürülecektir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz. - Salonlara alkol ve alkollü içeceklerle girmek yasaktır. Salonlarda tütün veya tütün ürünlerinin tüketilmesi veya elektronik sigara kullanılması yasaktır. - Biletler, Beyoğlu’nda Atlas ve Kadıköy’de Rexx sinemaları (saat 10.30-19.00 arası), Biletix internet sitesi (biletix.com), Biletix çağrı merkezi (0850 755 55 55) ve Biletix perakende noktaları üzerinden hizmet bedeli eklenmeden satın alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT