Dedemin Fişi

Tarihler: 20 Ocak 2016 Çarşamba ~ 20 Ocak 2016 Çarşamba 20 Ocak 2016 21:00

Yer: Beşiktaş Kültür Merkezi

Ücret: Tam Bilet: 33.50 TLÖğrenci Bileti:23.50 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sinanpaşa Mah. Hasfırın Cad. No:75 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 236 18 18

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2016 ~ Oca 20, 2016
Hikayesi Yılmaz Erdoğan'a, senaryosu "Güldür Güldür" yazar ekibine ait olan yılın en çekici komedisi "Dedemin Fişi", 20 Ocak'ta "özel gösterim" ile BKM'de!

Seyirciyi evlerinde ağırlayacaklar!

22 Ocak'ta vizyona girecek olan Dedemin Fişi'ni yılın en -çekici- ailesi ile birlikte ve herkesten önce 20 Ocak'ta izlemek istiyorsan biletin hazır!

"Güldür Güldür" kahkaha için geri sayım başladı!

Hikayesi Yılmaz Erdoğan'a, senaryosu "Güldür Güldür" yazar ekibine ait, zengin kadrosu, benzersiz tiplemeleri ve izleyenleri kahkahaya boğacak hikayesi ile yılın en çekici komedisi "Dedemin Fişi" filminin 20 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek "özel gösterim" biletleri satışa çıktı!

BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği, komedi ve tiplemenin başarılı isimleri Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Uğur Bilgin, Ali Sunal, Özgün Aydın, Aziz Aslan, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özlem Tokaslan, Zeynep Kankonde, Kıvanç Baran Arslan ve Aysen Gruda'nın rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu oturuyor.

Yılın En -Çekici- Ailesi ile BKM Sahne'de Filmi Birlikte İzle
"Dedemin Fişi" filmine hayat veren ekranların fenomen komedi şovu "Güldür Güldür" ekibinin tüm skeçlerini oynadığı, oyuncularla adeta bütünleşen BKM Tiyatro'da gerçekleşecek "özel gösterim" filmin tüm oyuncularının yanı sıra, sahne, sinema ve TV dünyasından pek çok ünlü konuğu da 20 Ocak'ta bir araya getirecek.

Bu özel gösterim için bilet satın alan izleyiciler filmi Yılın En Çekici Ailesi Çirçi'ler birlikte BKM Tiyatro – Beşiktaş'ta izleyecekler.

- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT