Depeche Mode: Spirits in the Forest

Tarihler: 21 Kasım 2019 Perşembe ~ 21 Kasım 2019 Perşembe 21 Kasım 2019 19:30

Yer: Yapı Kredi bomontiada

Ücret: Tam - 84.75 TL Öğrenci - 56.50 TL - Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Merkez Mah. Silahşör Cad. Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1 Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 296 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2019 ~ Kas 21, 2019
Depeche Mode belgeseli Spirits in the Forest, 21 Kasım’da tüm dünya ile aynı anda tek gece tek gösterimle Yapı Kredi Bomontiada’da.

Müzik tarihinin kült gruplarından Depeche Mode’un rekor kıran Global Spirit Tour performanslarıyla, müziğin evrensel gücüne dikkat çeken duygusal hikayeleri harmanlayan “Spirits in the Forest” prömiyeri, 3c1m organizasyonu, “We are the Walkers” katkılarıyla 21 Kasım Perşembe akşamı özel bir etkinlikle Yapı Kredi Bomontiada’da gösterilecek.

Film, dünyanın farklı noktalarında Depeche Mode hayranlarını, Depeche Mode’un müziğinin ve sahne performansının etkilerini anmak ve kutlamak için bir araya getiriyor. 

70’den fazla ülkede 2400’den fazla sinema salonu tek gece tek gösterim

Ödüllü ve kült yönetmen Anton Corbijn tarafından yönetilen “Depeche Mode: Spirits in the Forest” filmi grubun dünya çapındaki 115 şovunu 3 milyonun üstünde hayranla buluşturan “2017/2018 Global Spirit Tour” adlı turnesini takip ederek beyaz perdeye aktarıyor. Film, grubun Berlin’de kaydedilen enerjik konserinin yanı sıra altı özel Depeche Mode hayranının duygusal hikayelerine de yer veriyor.

“Depeche Mode: Spirits in the Forest” grubun popülaritesinin kariyerleri boyunca neden ve nasıl arttığını anlatmasının yanı sıra; müziğin topluluklar yaratma, insanların zorluklarla başa çıkmasına yardım etme, dilin, konumun, cinsiyetin, yaşın ve çevrenin getirdiği sınırların ötesinde bir iletişim, yaratım sağlaması noktalarındaki inanılmaz gücüne de özel bir bakış açısı getiriyor. “Bu filmi ve anlattığı güçlü hikâyeyi paylaştığım için son derece gururluyum.” sözlerini kullanan Depeche Mode solisti Dave Gahan ayrıca; “Müziğin hayranlarımızın hayatlarının gidişatında uyandırdığı gerçek etkileri görmek inanılmaz” diyor. Martin Gore ise ekliyor; “Günümüzün karışıklık ve ayrımcı dünyasında müzik, insanları bir araya getirmek ve iyiliği doğurmak için gerçek itici bir güç olabilir.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT