Eternals

Tarihler: 22 Kasım 2021 Pazartesi ~ 22 Kasım 2021 Pazartesi 22 Kasım 2021 14:00

Yer: Boğaziçi Sinemaları

Ücret: Tam 20.00 TL, Öğrenci 18.00 TLHalk Günü 18.00 TL (Pazartesi-Perşembe)Sabah Seansı 18.00 TL (12:30 öncesi seanslar için geçerlidir. Halk Günleri hariçtir.)Şehit Yakını - Gazi 18.00 TL65 yaş üstü 18.00 TLEngelli İndirimi 18.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2021 ~ Kas 22, 2021
Nomadland ile En İyi Yönetmen Oscar ödülüne layık görülen Chloé Zhao'nun yönettiği Eternals, tarih boyunca insanlığı koruyup gelişiminde katkıları olan kadim ve olağanüstü güçlere sahip Eternalların hikâyesini anlatıyor.
Binlerce yıla yayılan destansı hikâye, insanlığın en eski düşmanı The Devants'a karşı yeniden bir araya gelmek için gölgelerden çıkarılan bir grup ölümsüz kahramanı konu alıyor. Olağanüstü kadrosunda, güçlü Ikaris rolünde Richard Madden, hümanist Sersi rolünde Gemma Chan, kozmik güçlere sahip Kingo rolünde Kumail Nanjiani, süper hızlı Makkari rolünde Lauren Ridloff, zeki mucit Phastos rolünde Brian Tyree Henry, bilge ve ruhani lider Ajak rolünde Salma Hayek, ebedi genç ama yaşlı bir ruha sahip Sprite rolünde Lia McHugh, güçlü Gılgamış rolünde Don Lee, mesafeli yalnız Druig rolünde Barry Keoghan ve şiddetli savaşçı Thena rolünde Angelina Jolie yer alıyor. Kit Harington ise Dane Whitman'ı oynuyor.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı (çift doz aşı) veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- İşletmeci salon ve seans değişikliği yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT