!f İstanbul 2005 / Can baz

Tarihler: 27 Şubat 2005 Pazar ~ 27 Şubat 2005 Pazar 17 ve 27 Şubat 2005

Yer: Beyoğlu AFM 2 Fitaş Sineması

Ücret: Tam: 10.5 YTL. Öğrenci 8.5 YTL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 ve Beyoğlu AFM Fitaş Sineması

Adres: İstiklal Cad No 24-26 Beyoğlu Istanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 292 11 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2005 ~ Şub 27, 2005

!f istanbul 4. AFM Uluslararası Bağımsız Film Festivali Yapı Kredi Üniversite Bankacılığı`nın ana sponsorluğunda 17-27 Şubat 2005 tarihleri arasında gerçekleşecek. Son iki yıl içerisinde yapılmış en ilginç 40 bağımsız film programıyla festival bu yıl yine oldukça lezzetli gözüküyor.

17 Şubat Perşembe Saat 15:30, 27 Şubat Pazar Saat 22:00

Can baz
Almanya 2004, Renkli , mini DV, 75’, Türkçe / Zazaca, İngilizce altyazılı
Yönetmen: Özay Şahin
Senaryo: Özay Sahin
Görüntü Yönetmeni: Micah Magee
Kurgu: Özay Sahin, Silace Amaro, Andi Widmer
Müzik: Grup Siya Siyabend, Ali Citak,Baris Doganay

Can Baz, Taksim-Tünel hattında yaşayan, müzik çalan, yoldan geçenlerle, ama sanki daha çok sokaktaki çocuklarla muhabbet eden, kısaca kendilerini sokakta en rahat hissediyor gibi görünen Siya Siyabend müzik grubunun ve 16 yaşındaki sokak çocuğu Hasan’ın yaşantılarını izliyor. Siya Siyabend üyeleri Dede Murat ve Hemo Ahmet’in öyküleri ve özgürlük arayışları, ana eksene ait olmama ve kimliksizlik konuları yerleştirilerek anlatılıyor. Yönetmen Özay Şahin, yakın arkadaşları olduğunu anladığımız Dede Murat, Hemo Ahmet ve Hasan’ın Beyoğlu’ndaki sohbetlerine katılırken, bir yandan da sorulan birçok sorunun cevabını Tunceli’de aramayı ihmal etmemiş. İstanbul çekimlerinde belgesel, Tunceli çekimlerinde ise yarı-belgesel, yarı-kurmaca olarak çekilen film, bir yandan genel geçer tüm normları bir yana bırakma arzusunu, basit bir hayatı ve dostluğun kuvvetini gözler önüne sererken, bir yandan da çok yakın dostların arasına –belki de çok da hakkımız olmadan- girivermişiz gibi hissettiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT