Film'm Hafızası Sunar: High Tension Night hosted by Dünay Kılıç

Tarihler: 23 Kasım 2013 Cumartesi ~ 23 Kasım 2013 Cumartesi 20:00

Yer: Bloom Ortaköy

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL - Kapı fiyatı: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ambarlı Dere Cad. No:6 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2013 ~ Kas 23, 2013

Düzenlediği nitelikli kısa film gösterimleriyle adından sıkça söz ettiren ve keşfetmenin keyfini takipçilerine yaşatan Fil’m Hafızası, yine özel bir seçkiyle sinefillerin karşısında...

Fil’m Hafızası ekibinin Kasım ayı teması: Gerilim. Birçok uluslararası festivalden prestijli ödüller kazanmış gerilim temalı kısa filmler High Tension Night’ta.

Ülkemizin genç ve yetenekli yönetmenlerinden Dünay Kılıç’ın ev sahipliği yapacağı High Tension Night 23 Kasım 2013 Cumartesi akşamı Ortaköy’ün renkli ve enerjik mekanı Bloom’da.

Hem Dünay Kılıç’la, hem diğer sinefillerle tanışma ve sohbet etme imkanı bulacağınız gecede sürpriz oyunlar, ödüllü yarışmalar ve gösterimin sonunda müthiş bir parti ile eğlenceye doyacaksınız. Etkinliğin mekan sponsorluğunu Bloom, medya sponsorluğunu Beyogluin.com ve 2f Magazine üstlenirken, dünyanın önde gelen özel medya eğitim kurumlarından SAE Enstitüsü proje desteği sağlıyor.

Kısa Film Seçkisi

Grem Matter (2012)
ABD / James B. Cox / 16 dakika
Stephen King’in aynı adlı öyküsünden uyarlanan filmde geçirdiği kazanın ardından kolunu, ruh sağlığını ve sonunda da kendisini kaybeden asker babasıyla başa çıkmaya çalışan genç Issac’in inanamadığı ve inandıramadığı korkunç sonla yüzleşmesine tanıklık ediliyor.

Le Lac Noir (2011)
İsviçre-Fransa / Victor Jaquier / 19 dakika
Balıkçı Jean, Karagöl’ün kenarında hafızasını kaybetmiş, yaralı haldeki Madeleine’i bulur ve onu kulübesine getirir. Madeleine’in gizemli geçmişi ve tekrarlanan kabuslarına aldırmadan geçen beş yılın ardından bir gün beklenmedik bir ziyaretçi her şeyi değiştirecektir.

Yours Truly (2011)
Singapur / Elvira Kusno & Ian Salim / 16 dakika
Evlere çiçek dağıtarak hayatını sürdüren Todi, bir gün evine çiçek götürdüğü Kayla ile yakınlaşmaya başlar. İçe dönük karakteriyle bu ilişkide kendine bir ses bulmaya çalışan Todi, Kayla’nın bu konuda kendisine hiç benzemediğini keşfedecektir.

The Small Assassin (2011)
ABD / Chris Charles / 16 dakika
Ray Bradbury’nin aynı adlı hikayesinden uyarlanan filmde, Alice ve David kısa süre önce ilk çocuklarını dünyaya getirmiştir. Doğum sonrası strese giren Alice, bebeklerinin onları öldüreceğini düşünmeye başlar. David karısının akıl sağlığının yerinde olup olmadığından ve söylediklerinin gerçekliğinden emin olmak zorundadır.

Microcassette Recorder (2010)
Türkiye / Dünay Kılıç / 14 dakika
Uzun zamandır görüşmeyen arkadaşlar bir gece Hakan’ın evinde buluşurlar. Evde eski bir kayıt cihazı bulan Seçkin, Hakan’ı eski bir anısını anlatmaya zorlar. Tolga ve Seçkin bu hikayeyi dinlemeye can atmaktadır ancak neyle karşılaşacaklarını bilselerdi bu kadar hevesli olmazlardı.

The Heat (2013)
Polonya / Bartosz Kruhlik / 24 dakika
Michael ilk kez buluşacağı Anne’le ormanın kıyısındaki göle gider. Derken gizemli bir telefon konuşmasından sonra Anne ortadan kaybolur. Michael kız arkadaşının dönmesini beklerken yanına bir yabancı çıkagelir. Yabancının tekinsizliği Michael’ı korkutur…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT