Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Tarihler: 10 Ağustos 2017 Perşembe ~ 10 Ağustos 2017 Perşembe 21:15

Yer: Zorlu AVM

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2017 ~ Ağu 10, 2017

Zorlu Alışveriş Merkezi; komedi, animasyon, aksiyon gibi birbirinden keyifli filmleri, Ağustos ayında her Salı ve Perşembe saat 21:15’te Meydan Katı Park alanında ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşturacak.

Zorlu Alışveriş Merkezi, sinemaseverlere özel bir yaz programı hazırladı. Sinemaseverler, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca her Salı ve Perşembe günleri saat 21:15’te açık havada film izlemenin keyfini yaşayacaklar.

2014 yılında büyük sükse yaratan Galaksinin Koruyucuları'nın devam filmi, Peter Quill, nam-ı diğer Star-Lord ve ekibinin maceralarını anlatmaya devam ediyor.

Marvel'dan Galaksinin Koruyucuları 2 filminde ekip kâinatın uzak cephelerinde dolaşırken çeşitli maceralara dahil olmaya devam ediyor. Koruyucular, yeni kurdukları ailelerini korumak için savaşırken Peter Quill'ın asıl geçmişinin gizemini de çözmek zorundadırlar. Eski düşmanlar yeni müttefiklere dönüşürken, hayranların klasik çizgi romanlardaki favori karakterleri kahramanlarımızın yardımına koşuyor. Marvel Sinema Evreni genişlemeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT