Hayat, Devam: Bir Seçki

Tarihler: 27 Şubat 2016 Cumartesi ~ 27 Şubat 2016 Cumartesi 27 Şubat 2016 16:00

Yer: Beyoğlu Fitaş Salon 4

Ücret: 1. Kategori - Tam: 18,00 TL Öğrenci: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2016 ~ Şub 27, 2016
!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali 15 yaşında! Bağımsız filmler, sinema etkinlikleri, atölyeleri ve !f music partileri 18-28 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da! Tüm #if2016 festival programı ifistanbul.com’da!

Maximum Film Paketi ile %50 indirim:
İş Bankası Maximum Kart sahipleri Maximum Film Paketi seçeneği ile %50 indirim ayrıcalığından faydalanabilirler. %50 indirim ayrıcalığından yararlanmak için ödeme sayfasında Maximum Film Paketi’nin seçilmesi gerekmektedir. Maximum Film Paketi en az 4 en fazla 20 bilete kadar geçerlidir. Her kullanıcı 1 adet Maximum Film Paketi satın alabilir.

Ön satışlarda İş Bankası Maximum Kart ile bilet alımlarında %20 indirim:
Sadece ön satış döneminde geçerli olmak üzere, üç adet ve daha az sayıda ya da Maximum Film Paketi hakkını tamamlamış izleyiciler İş Bankası Maximum Kartları ile bilet alımlarında %20 indirimden faydalanabilirler.

İngilizce Adı:
Life, Goes On: A Compilation

Doğum Yeri: Adana
Kanada, 2015, 15`, Ermenice
Yönetmen: David Hovan 

Son Nefes
Türkiye, 2015, 48’, Türkçe 
Yönetmen: Ömer Akbaş 
Katılımcılar: Soma Maden Şehitleri, Ömer Akbaş, F. Serkan Acar, Soma Davası Avukatları, Sosyal Haklar Derneği Yöneticileri

Patronsuzlar
Türkiye, 2015, 43’, Türkçe 
Yönetmen: Sidar İnan Erçelik 
Katılımcılar: Dursun Ceylan, Çeşminaz Ceylan, Bülent Ünal, Serkan Göğnüş, Aynur Coşkun, Barbaros Şansal, Metin Yeğin, Feyyaz Yaman

Nasıl hayatta kalırız?
Hayata –her şeye rağmen– nasıl devam ederiz?
Bu hayatı nasıl istediğimiz, içimize sinen, sevinci yaşayabildiğimiz şekillerde sürdürebiliriz?

Hayat, vazgeçebildiğimiz her şey gittikten sonra bırakmamakta yine de ısrar ettiğimiz şey. Hayatta kalabilmek için evlerimizden, sahip olduklarımızdan vazgeçebiliyoruz. Hayatta kalmak için kaybettiklerimizin acısını içimizde çözmeyi öğrenmeye çalışıyoruz. Hayata devam edebilmek için umut bulmayı, nefes yaratmayı başarıyor ya da son nefese kadar vazgeçmemeye çalışıyoruz. Hayatı, hayat gibi sürdürebilmek için direniyoruz. Herkesin hikâyesi hayatla ilgili bir sürü hikâyeden küçücük biri olarak kalıyor, hikâyeler unutuluyor. Ya da anlatılıyor, anlatıla anlatıla gerçek yaratılıyor.

Doğum yeri: Adana’da 93 yaşındaki Antrarig Teghararian, 1915’te hayatta kalabilmek için, Diyarbakır’dan Halep’e, oradan Adana’ya giden babasının hikâyesini anlatıyor. Son Nefes bizleri, Mayıs 2014’te Soma’daki madende oğullarını, kocalarını, babalarını, arkadaşlarını kaybedenlerle –henüz her şey çok tazeyken– yapılan röportajlarla baş başa bırakıyor. Hayatta kalanların kalamayanlara özlemleriyle, acıyla yüklü bir belgesel. Patronsuzlar’da Kazova işçileri hayatı devam ettirebilmek için direniyor. Bize ayrılan zamanda, bize verilen yerde hayatı nasıl devam ettirdiğimizin hikâyeleri kolay hikâyeler değil. Ama çok gerçek, bazen de umut veren hikâyeler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT