Herkes Biliyor

Tarihler: 29 Eylül 2018 Cumartesi ~ 29 Eylül 2018 Cumartesi 29 Eylül 2018 21:30

Yer: Antalya Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - Tam 6.00 TL Öğrenci,Öğretmen,Emekli 4.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2018 ~ Eyl 29, 2018
55. Uluslararası Antalya Film Festivali başlıyor.

Fransa, İspanya, İtalya / 2018 / DCP/ Renkli / 132’ / İspanyolca / İngilizce ve Türkçe altyazılı

Herkes Biliyor, eşi ve çocuklarıyla birlikte Buenos Aires’te huzurlu bir hayat yaşayan Laura adındaki İspanyol bir kadının hikâyesini anlatıyor. Doğdukları İspanya kasabasına bir aile kutlaması için giden Laura ve ailesi beklenmedik olaylarla karşılaşacak ve kendilerini zorlu bir durumun içinde bulacaktır. İki Oscar Ödülü kazanan İranlı yönetmen Asghar Farhadi, yine kadın erkek ilişkilerini, insanların sakladığı sırları 28 ve hayatın acımasızlığını dürüstçe perdeye aktarıyor.

-13 Yaş sınırı vardır. 13 Yaş ve üstü bilete tabidir.- Seans başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.                                                            - Altyazı sisteminde bir teknik arıza yaşanması halinde, sorun çözülemezse film orijinal dilinde devam edecektir.                    - Festival yönetimi çizelge üzerinde elde olmayan nedenlerle değişiklik yapabilir. Değişiklik duyuruları resmi www.antalyaff.com ve resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.                                                                            - Numaralı oturma düzeni vardır. Seans başlangıç saatinden 15 dk önce salonda bulunmanız gerekmektedir.- Her filmde yaş sınırı vardır. İlgili yaş sınırına uygun olmayan kişiler salona alınmayacaktır. Bu durumdan dolayı iade ve değişiklik yapılmayacaktır.   - İndirimli biletler öğrenci, öğretmen ve emekliler için geçerlidir. - İndirimden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir kimlik ibraz etmesi gerekmektedir.- Kayıp biletler için yeniden basım yapılmayacaktır.- Organizasyon şirketi, programda, etkinlik mekanında, etkinlik saatinde ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Yarışma filmi seanslarında 19:00 ve 21:30 gösterimleri halk oylamasına açıktır.- Her yaşta izleyici bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT