Hitchcock Truffaut

Tarihler: 03 Mayıs 2019 Cuma ~ 03 Mayıs 2019 Cuma 03 Mayıs 2019 19:00

Yer: Kırım Kilisesi

Ücret: - Tam 51.00 TL Öğrenci 31.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2019 ~ May 3, 2019
Hitchcock Truffaut filmi 03 Mayıs Cuma Kırım Kilisesi'nde!

Saat 19:00 Kapı Açılışı
Saat 19:30 Dinleti
Saat 20:00 Film Gösterimi

SIRADISISINEMA yazıp 0532 752 00 57 numarasına kısa mesaj gönderdiğinizde birkaç dakika içinde www.biletix.com web sitesi üzerinden “TV+ ile Sıra dışı Sinema” etkinliğine özel %50 indirim kodunuz cep telefonunuza kısa mesaj ile iletilir. SMS gönderimi ücretsizdir. İndirim kodu diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği vizyon filmleri, TV+ ile sıra dışı bir deneyim için şehrin tarihi mekanlarına uğruyor.

Bu filmlerin yeri başka
Bu filmlerin etkisi bambaşka
TV+ İle Sıra Dışı Sinema

Türkiye’nin dijital televizyon platformu TV+ İstanbul’un kalbinin en sıra dışı odalarını sinemaseverler için açıyor, sizi sinemanın hayal kurduran dünyasına davet ediyor. 6 hafta sürecek etkinliklerde bir iz takip eder gibi, filmlerin peşinden bambaşka mekanlara çekiliyorsunuz. Alıştığınız sinema salonlarını unutun, burada tarih, estetik ve anılar yan koltuğunuzun konuğu. Sirkeci Garı, Haskoy İplik Fabrikası, Kırım Kilisesi, Zulfaris Karaköy gibi İstanbul’un tarihi mekanlarında gerçekleşecek TV+ ile Sıra Dışı Sinema gösterimlerinin biletleri TV+ üyelerine %50 indirimli

“TV + ile Sıra Dışı Sinema”nın son durağı 3 Mayıs’ta Kırım Kilisesi olacak. Sinema sanatına etkileri ile hayatlarımızı değiştiren iki yönetmen Alfred Hitchcock ve François Truffaut beyaz perdede. Fransız yönetmen, senarist, oyuncu ve Fransız Yeni Dalga Akımı’nın kurucularından Truffaut ve tüm zamanların en iyi yönetmenleri arasında anılan Hitchcock’un yer aldığı belgeselin yönetmeni Kent Jones, son filmimiz Hitchcock Truffaut. 

“TV+ ile Sıra dışı Sinema”da mekanların ruhuna özel canlı müzik dinletisi

Bütünleşik bir deneyim sunmayı hedefleyen TV+ ile Sıra Dışı Sinema serisinde sinemaseverleri mekanların ve filmlerin ruhuna uygun canlı müzik dinletisi karşılayacak.

Hitchcock Truffaut Özet
Bir sanat dalının yöneldiği istikamete azami derecede etki eden iki yönetmen, Alfred Hitchcock ve François Truffaut. İkisi arasında kurulmuş bir köprü var: Truffaut´nun Hitchcock´la 3 gün boyunca yaptığı söyleşiden derlediği, 1966 yılında yayımlanan kitabı Hitchcock´a Göre Sinema. Kent Jones´un belgeseli Hitchcock/Truffaut, bir soru soruyor sinemanın hâlihazırdaki büyük yönetmenlerine: “Bu kitap sinemaya bakışınızı nasıl etkiledi?” Fincher, Schrader, Scorsese, Assayas, Bogdanovich ve pek çok isim, yılın heyecanla beklenen belgeselinde iki büyük yönetmene saygı duruşunda bulunuyor. 

TV+ hakkında
TV+, ‘Sen Nereye TV Oraya’ mottosuyla, gişe rekortmeni filmler, dünyanın takip ettiği diziler ve 77’si HD olmak üzere 150’den fazla canlı TV kanalını kullanıcılarına sunuyor. 5000’den fazla film, dizi, çizgi film ve belgeseli kullanıcılarıyla buluşturuyor. Seçkin spor etkinlikleri ve en yeni teknolojik deneyimlerini kullanıcılarına yaşatıyor. TV+ yüksek yayın kalitesi, televizyon, cep telefonları ya da tabletler üzerinden kullanım imkanı, yayını 24 saate kadar geriye alabilme, 10 saniyelik periyodlarla geri ve ileri alma seçenekleriyle bir televizyondan daha fazlasını sağlıyor.

**TV+ ile Sıra Dışı Sinema’da, görme engelli sinemaseverler, sesli betimleme teknolojisi sunan 'Hayal Ortağım' uygulaması ile Cold War, Everybody Knows ve Hitchcock Traffaunt filmlerinin sesli betimlemelerine ücretsiz erişebilecekler. TV+ ile Sıra Dışı Sinema Etkinliği’nde görme engelli sinemaseverler için sesli betimleme teknolojisi sunuluyor. Etkinlik kapsamında gösterilecek Cold War, Everybody Knows ve Hitchcock Truffaut filmlerinin sesli betimlemelerine Hayal Ortağım uygulaması üzerinden ücretsiz ulaşabilecekler. Bu özellikten faydalanmak isteyen görme engellilerin, Hayal Ortağım uygulaması üzerinden izleyecekleri filmin sesli betimlemesini cihazlarına indirmeleri ve film başladığında betimlemeyi uygulama üzerinden oynatmaları yeterli. Tüm operatör abonelerine ücretsiz sunulan uygulama, birkaç saniyede filmi tanıyacak ve senkron bir şekilde betimlemeyi kulaklık üzerinden görme engelli izleyiciye ulaştıracak.

- SIRADISISINEMA yazıp 0532 752 00 57 numarasına kısa mesaj gönderdiğinizde birkaç dakika içinde www.biletix.com web sitesi üzerinden “TV+ ile Sıra dışı Sinema” etkinliğine özel %50 indirim kodunuz cep telefonunuza kısa mesaj ile iletilir. SMS gönderimi ücretsizdir. İndirim kodu diğer kampanyalarla birleştirilemez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT