İKSV Galaları : Hereditary

Tarihler: 05 Haziran 2018 Salı ~ 05 Haziran 2018 Salı 05 Haziran 2018 21:30

Yer: Cinemaximum City's Salon 7

Ücret: - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Teşvikiye cad. no:162 kat 6 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 35 35

Faks: 0212 373 33 30

Web: http://www.citylifecinema.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2018 ~ Haz 5, 2018
Yılın en heyecanla beklenen korku filmi “Hereditary / Ayin” İKSV Galaları’nda...

İKSV Galaları’nda bu kez Sundance’te olay yaratan, tüyler ürpertici bir film var: “Hereditary / Ayin”, 5 Haziran’da gösterilecek.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 2016 yılında düzenlenmeye başlayan ve 2017-2018 sezonunda DHL sponsorluğunda gerçekleştirilen İKSV Galaları, Time Out dergisi tarafından “Yeni jenerasyonun The Exorcist’i” olarak nitelenen Hereditary / Ayin’i sunuyor. İlk gösterimini yaptığı Sundance Film Festivali’nde büyük ilgi ve övgü toplayan Hereditary / Ayin, Graham ailesinin ürkütücü hikâyesine odaklanıyor. Büyükleri, esrarengiz anneannenin ölümünün ardından Graham ailesi, soyağaçlarının uğursuz ve korkunç ayrıntılarını keşfediyor, ürkütücü ve doğaüstü olaylar yaşamaya başlıyorlar. Split / Parçalanmış ve The Witch / Cadı’nın yapımcılarının merakla beklenen son filmleri Hereditary / Ayin, The Hollywood Reporter dergisi tarafından “The Conjuring’den bu yana çekilmiş en etkili korku-gerilim”, USA Today gazetesine göre de “son yılların en iyi korku filmi” olarak övüldü. 

Ari Aster'in yönettiği ilk uzun metrajlı film olan Hereditary / Ayin’in başrolündeki Oscar adayı Toni Collette’e Altın Küre ödüllü Gabriel Byrne ve yükselen yıldız Alex Wolff eşlik ediyor. Hereditary / Ayin Türkiye’de ABD ile aynı anda, 8 Haziran’da gösterime girecek, İKSV Galaları’nda ise 5 Haziran’da izleyiciyle buluşacak.

- 15 yaş ve üzeri içindir. (Olumsuz örnek, şiddet, korku içerir.)

- 15 yaş sınırı vardır. (Olumsuz örnek, şiddet, korku içerir.)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT