İKSV Galaları: Logan Lucky

İKSV Galaları: Logan Lucky

Tarihler: 23 Ağustos 2017 Çarşamba ~ 23 Ağustos 2017 Çarşamba 23 Ağustos 2017 21:30

Yer: Cinemaximum City's Salon 7

Ücret: 1. Kategori - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Teşvikiye cad. no:162 kat 6 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 35 35

Faks: 0212 373 33 30

Web: http://www.citylifecinema.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 23, 2017 ~ Ağu 23, 2017
Steven Soderbergh’den müthiş kadrolu muhteşem bir soygun filmi Logan Lucky, sinemaseverlerle buluşuyor.

"Oyuncu kadrosu Channing Tatum’dan Hillary Swank’a birçok yıldız oyuncuyu barındıran Logan Lucky, “Oceans” serisi gibi birçok tempolu soygun-aksiyon filminin üstesinden hakkıyla gelen yönetmen Steven Soderbergh’in merakla beklenen son filmi. 

Logan Lucky, Charlotte Araba Yarışı’nda 14 milyon dolarlık bir soygun yapmak ve ailesinin talihini döndürmek isteyen Johnny Logan’ın bu yoldaki maceralarını izliyor.

Filmin oyuncu kadrosunda, başrolde Soderbergh’in Magic Mike filmlerinde de başrolü üstlenen Channing Tatum olmak üzere Adam Driver, Riley Keough, Daniel Craig, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Hilary Swank, Katherine Waterston ve Sebastian Stan’in yanı sıra altı Nascar sürücüsü de yer alıyor.

Filmin müzikleri, daha önce Soderbergh’in “Oceans” serisi de dahil birçok filminin müziklerini de besteleyen İrlandalı elektronik müzik ustası David Holmes’a ait. 

En son 2013’te çektiği Behind the Candelabra filmiyle sinemaya veda ettiğini açıklayan Steven Soderbergh, bu filmle yeniden beyazperdeye dönüyor, üstelik Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve, Ocean’s Thirteen tadında, hareketli, tempolu, bol yıldızlı bir soygun filmiyle… 

Logan Lucky, ABD’de vizyona girdikten sadece bir hafta sonra Türkiye’de İKSV Galaları’nda ilk kez gösterilecek. Filmin Türkiye vizyonu 25 Ağustos’ta."

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Film gösterimlerinin başlamasından sonra salona izleyici alınmayacak ve geç kalan izleyicilere bilet iadesi yapılmayacaktır. Salon girişlerinde sorun yaşamamak için izleyicilerimizin seanslara vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz.- Öğrenci bileti satın alan izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. Geçerli bir kimlik göstermeyen izleyicilerimize indirimli ve tam bilet arasındaki fark tutarında ek bilet kesilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT