İKSV Galaları: Widows

Tarihler: 13 Kasım 2018 Salı ~ 13 Kasım 2018 Salı 13 Kasım 2018 21:30

Yer: Cinemaximum City's Salon 7

Ücret: - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Teşvikiye cad. no:162 kat 6 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 35 35

Faks: 0212 373 33 30

Web: http://www.citylifecinema.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2018 ~ Kas 13, 2018
Oscar’lı yönetmen Steve McQueen’in başrolünde Viola Davis ile Michelle Rodriguez’in yer aldığı son filmi Widows / Dul Kadınlar, İKSV Galaları’nda gösterilecek.

Açlık ve Utanç ile büyük uluslararası başarı kazanan, 12 Yıllık Esaret ile Oscar’a uzanan yönetmen Steve McQueen bu kez daha önce benzerine rastlanmamış bir soygun filmiyle beyazperdede. Dünya prömiyerini Kuzey Amerika’nın en prestijli etkinliği olan Toronto Film Festivali’nde yapan, Londra Film Festivali’nin açılışında gösterilen ve hem eleştirmenlerin hem izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Dul Kadınlar, parlak oyuncu kadrosu, heyecan verici konusu ve Steve McQueen’in incelikli yönetimiyle şimdiden Oscar, Altın Küre ve SAG gibi ABD sinema ödülleri için konuşuluyor.

Dul Kadınlar’ın başrollerini Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo paylaşıyor. Filmin göz alıcı oyuncu kadrosunda ayrıca Robert Duvall, Colin Farrell, Daniel Kaluuya, Brian Tyree Henry, Liam Neeson yer alıyor. Filmin senaryosuna katkıda bulunan Gillian Flynn’i Gone Girl’den tanıyoruz. 

Chicago’da günümüzde geçen Dul Kadınlar, eşlerini kaybeden dört kadını izliyor. Bu dört kadının tek ortak noktaları, ölen eşlerinin yasadışı işlerden kendilerine borç bırakmış olması. Kendi kaderlerini ellerine alan bu dört kadın, işbirliği yaparak eşlerinin yarım bıraktığı soygunu kendileri tamamlamaya karar veriyor.

Dul Kadınlar, 16 Kasım’da vizyona girmeden önce İKSV Galaları’nda izleyicilerle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT