İstanbul Modern’de Aşk Var!

Tarihler: 14 Şubat 2015 Cumartesi ~ 15 Şubat 2015 Pazar

Yer: İstanbul Modern

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Karaköy Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2015 ~ Şub 15, 2015

İstanbul Modern, Sevgililer Günü dolayısıyla 14-15 Şubat’ta çiftlerin başbaşa gezerek deneyimleyebilecekleri özel bir tur gerçekleştiriyor. Turda, müzenin Geçmiş ve Gelecek koleksiyon sergisinde aşka dokunan yapıtlardan oluşan bir seçki, danışmadan alınacak tur planı eşliğinde gezilebiliyor. Bu özel sergi turundan sonra sevgililer, sosyal medyada #istanbulmoderndeaşkvar etiketiyle ve sergide çektikleri bir fotoğrafla check-in yaptıklarında, İstanbul Modern Mağaza’dan bu özel günü anımsatacak hediyeye sahip olacak.

Sevgililer Günü özel tasarım seçkisi

İstanbul Modern, müze mağazası ve Point Hotel Barbaros mağazasında sanat ve tasarımla buluşturan çok çeşitli ve farklı ürün seçeneklerine yer veriyor. İstanbul Modern Mağaza sevgililer günü özel seçkisinde Burcu Sülek tasarımı kolye,küpe ve kol düğmesinin yanısıra Toz Design tasarımı kolye, Ali Bakova tasarımı çanta, Ümit Altun tasarımı tablet kalemi, Reyhan Karacadağ tasarımı yastıklar, Şahin Kaygun’un RengahenkII adlı yapıtının yer aldığı i-phone kapak ve defter öne çıkıyor. Erol Akyavaş, Fahrelnissa Zeid, Burhan Uygur, Ömer Uluç, Zeki Faik İzer, Şükriye Dikmen, Eren Eyüboğlu, Hikmet Onat, Hoca Ali Rıza, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Burhan Doğançay, Seçkin Pirim, Mustafa Horasan, Ergin İnan, Neş’e Erdok, Selma Gürbüz, Avni Arbaş ve İzzet Keribar’ın yapıtlarından esinlenerek tasarlanmış çeşitli hediyelik ürünler de mağazanın koleksiyonunda bulunuyor.İstanbul Modern Mağaza’da ayrıca Ela Cindoruk, Meral Saatçi, Zeynep Erol, Meliha Babalık, Örge Tulga, Mana Yıldız, Ayşe Durul, Kristin Evihan, Reyhan Karacadağ, Zekiye Koçarslan, Selben, Yada, Evren Kayar, Zeynep Pak, Aida Pekin, Büşra Eskizeybek ve Türkiye ve dünyadan birçok tasarımcının İstanbul Modern özel seçkisi yer alıyor. www.istanbulmodernmagaza.com

Tasarım Buluşmaları’nda Leyla Taranto

İstanbul Modern Mağaza’nın sanat ve tasarım konsepti çerçevesinde ayda bir cumartesi günü düzenlediği Tasarım Buluşmaları’nın bu ayki konuğu tasarımcı Leyla Taranto. Leyla Taranto 2006 yılından bu yana, kendi markası olan Toz Design için mücevher/takı ve obje tasarımı gerçekleştiriyor. Tasarıma bazen bir fikir, bazen de bir form ile başlayan Taranto, geleneksel malzeme ve üretim tekniklerini kullanmakla birlikte, farklı malzemeler ve üretim teknikleri ile denemeler yapmayı, yeri geldiğinde ise bu iki farklı yaklaşımı, alışılmış olanla farklı olanı, bir araya getirmeyi seviyor. Bu ayki buluşmanın 14 Şubat Cumartesi saat 16.00’da Sevgililer Günü gerçekleşmesi dolayısıyla tasarımcı, bu farklı günde özellikle “kalp” formlu takıları ile tasarım severlerle buluşuyor. Leyla Taranto’nun ürünleri, buluşmaya özel olarak %10 indirimli. İstanbul Modern üyeleri ise bu indirime ek olarak her zamanki üyelere özel yüzde 10 indirimden faydalanabiliyor.

İstanbul Modern Üyelik Programından Sevgililer Günü sürprizleri!

İstanbul Modern, sevdiğine sanat ve etkinliklerle dolu bir yıl hediye etmek isteyenlere üyelik seçenekleri sunuyor. Ayrıca, 14 Şubat Cumartesi günü İstanbul Modern’de sadece üyelere özel bir program gerçekleştiriliyor.

İstanbul Modern üyeleri, Geçmiş ve Gelecek koleksiyon sergisinde aşka dokunan yapıtlardan oluşan bir seçkiyi, danışmadan alınacak tur planı eşliğinde gezecek, saat 17.00’de İstanbul Modern Sinema’da Leos Carax’ın iki Cesar ödüllü “Köprü Üstü Aşkları” filmini izleyebilecek. İstanbul Modern Restoran, akşam yemeği almak isteyen üyelere Sevgililer Günü’ne özel bir içki ikramında bulunacak. 1-14 Şubat arasında İstanbul Modern üyeliğini hediye olarak alan ziyaretçilerimiz ise sürpriz bir İstanbul Modern Mağaza hatırasına sahip olacak. İstanbul Modern üyeleri sergilere ve sinema programlarına 1 yıl boyunca ücretsiz katılıyor, eşsiz Boğaz manzaralı İstanbul Modern Restoran’da ve İstanbul Modern Mağaza’da üyelere özel indirimlerden faydalanıyor. Ayrıca, uzman rehber eşliğinde turlara, sergi açılışlarına ve sanatçıların düzenlediği atölyelere katılabiliyor, yanlarındaki bir misafire indirimli giriş imkânı sağlayabiliyorlar. Sevdiklerinize İstanbul Modern üyeliği hediye etmek veya üye olmak için www.istanbulmodern.org’u ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT