İTÜ Sinema Kulübü İTÜ Film Festivali`ni Sunar

Tarihler: 29 Mart 2010 Pazartesi ~ 02 Nisan 2010 Cuma

Yer: İTÜ

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2010 ~ Nis 2, 2010

İTÜ Sinema Kulübü tarafından geçtiğimiz yıl ikincisi düzenlenen İTÜ Kısa Film Festivali bu yıl kapsamının genişletilmesi ile İTÜ Film Festivali oluyor. Festival bu senede sinema otoritelerini, kısa film yapımcılarını ve sinema severleri bir araya getirmeye devam ediyor.

Kısalar İTÜ`de yarışıyor;

Festival kapsamında bu sene ikincisi düzenlenecek olan Ulusal Kısa Film Yarışması, kısa filmcileri, filmlerini İTÜ`de seyirci ile buluşturmaya çağırıyor. Ön elemeyi geçen ilk 20 filmin festival gösterim programına dahil edileceği ve dereceye giren filmlerin ödüllendirileceği 2. İTÜ Kısa Film Yarışması`na katılım için son başvuru tarihi 5 Mart.

29 mart - 2 nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan festival üniversiteler kapsamında ilk film festivali olma özelliği taşıyor. Bünyesinde festival temasına ait uzun ve kısa metraj film gösterimleri, ulusal kısa film yarışması, atölye çalışmaları, söyleşiler ve yarışmada dereceye giren kısa filmlerin gösterimlerini içeren ve bunlara ek olarak film okumaları aktiviteleri dahilinde sinema dünyasının profesyonelleri ile film severleri kaynaştırarak sinemasal paylaşımları artırmayı hedefleyen festivalin bu yılki konsepti ``Sinemanın Tokatı``. Festival bu başlıkla seyirciye `Sinema Tokatını Nasıl Atar?` sorusunu soracak ve bu soruyla birlikte senaryo, kurgu, ses ve görüntüleriyle seyirciyi `tokatlayan` uzun metrajlı filmler incelenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT