Keşfetmenin Keyfi hosted by Ahmet

Tarihler: 05 Mart 2019 Salı ~ 05 Mart 2019 Salı 05 Mart 2019 20:00

Yer: The Game

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2019 ~ Mar 5, 2019
"Keşfetmenin Keyfi hosted by Ahmet Mümtaz Taylan" etkinliği 5 Mart'ta The Game'de...

Fil'm Hafızası; şehrin en farklı sinema etkinliklerine #KeşfetmeninKeyfi'ni ekliyor ve uluslararası festivallerde övgüyle karşılanmış bağımsız kısa filmleri sanatseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyor.

Sinefillere birlikte keşfetme ve sosyalleşme deneyimi yaşatan Fil’m Hafızası; yeni kısa film seçkisini 5 Mart Salı akşamı saat 20:00’de The Game’de sunuyor. Leyla ile Mecnun dizisindeki "İskender" karakteri ile tanınırlığı artan; İnşaat (2004), Made in Europe (2007), Saklı Hayatlar (2011), Bir Zamanlar Anadolu’da (2011), Kelebeğin Rüyası (2013) gibi ödüllü filmlerde rol alan Ahmet Mümtaz Taylan’ın misafirliğinde gerçekleşecek etkinlik, usta oyuncuyla söyleşinin yanı sıra, sinefillerin hafızasını zorlayan #Emojiler yarışmasıyla renkleniyor.

Not: Katılımcılar etkinlik sonrası The Game’deki oyun alanından ücretsiz faydalanabilir.

KISA FİLM SEÇKİSİ

Fauve (2018)
Jeremy Comte / Kanada / 17’

2018 Sundance Film Festivali’nde kısa film dalında Jüri Özel Ödülü alan yapımın hikayesi terk edilmiş bir maden ocağında oynayan iki çocuğun etrafında şekilleniyor. Masum bir oyunun nasıl iki çocuk arasındaki güç yarışına evirildiğini izlediğimiz film, aynı zamanda En İyi Kısa Film dalında 2019 yılı Oscar Ödülü’ne aday gösterildi. 

Laps (2017)
Charlotte Wells / A.B.D. / 6’

Laps, izleyiciyi bir kadının kısa bir metro yolculuğu sırasında pek çok yolcunun gözü önünde uğradığı tacize tanıklık ettiren çarpıcı ve yoğun bir film. 2017 Sundance Film Festivali’nde kurgu dalında Jüri Özel Ödülü alan yapım yakın plan çekimleri ve hızlı kurgusuyla dikkat çekiyor.

Matria (2017)
Álvaro Gago Díaz / İspanya / 21’

İletişimsizlik, ağır iş koşulları, zorbalık. Ramona, birlikte yaşadığı fakat iletişim dahi kuramadığı kocası, zorba bir yönetici tarafından yönetilen çalıştığı fabrika ve çalışma koşullarını daha da katlanılmaz kılan iş arkadaşları sebepleriyle bu sorunlarla yaşamının her gününde karşı karşıya kalıyor. Ramona, günlük rutinin getirdiği tüm zorluklardan uzaklaşma belki de kurtulma umuduyla, kendisini kızı ve torunuyla birleştiren ilişkiye sığınmaya çalışıyor.

Forever Now (2017)

Kristian Håskjold / Danimarka / 19’

Uzun yıllar beraber olan William ve Cecilie ayrılmaya karar verirler. Bu üzücü gerçeği sevgi ile yenebilmek için bir tedavi yöntemi geliştirirler. Uyuşturucu kullanıp kendilerini herkesten izole etmeye karar verdikleri bütün bir hafta boyunca Rollercoaster benzeri bir deneyim yasarlar.

Wicked Girl (2017)
Ayçe Kartal / Türkiye / 8’

8 yaşındaki S., doğayı ve hayvanları seven bir çocuktur. Hastanede olduğu süre boyunca köydekibüyükanne ve büyükbabasıyla geçirdiği güzel anıları hatırlar. Ancak, anılar karmaşıklaşıpkorkutucu bir boyuta dönüşür ve yavaş yavaş anlam kazanmaya başlar. Bir çocuğun gözündenanlatılan öykü, izleyicinin içini paramparça edebilecek türden bir şiddet öyküsüne dönüşür.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT