Keşfetmenin Keyfi hosted by Hüseyin

Tarihler: 31 Ocak 2018 Çarşamba ~ 31 Ocak 2018 Çarşamba 31 Ocak 2018 20:00

Yer: Cezayir İstanbul

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2018 ~ Oca 31, 2018
Keşfetmenin Keyfi hosted by Hüseyin Karabey, 31 Ocak'ta Cezayir İstanbul sahnesinde sinemaseverlerle buluşuyor.

Fil'm Hafızası; şehrin en farklı sinema etkinliklerine Keşfetmenin Keyfi'ni ekliyor ve uluslararası festivallerde övgüyle karşılanmış bağımsız kısa filmleri sanatseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyor!

Sinefillere birlikte keşfetme ve sosyalleşme deneyimi yaşatan Fil’m Hafızası; yeni kısa film seçkisini 31 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00’de Cezayir’de sunuyor. "Gitmek: Benim Marlon ve Brandom" ile adından söz ettiren Hüseyin Karabey'in misafirliğinde gerçekleşecek etkinlik, başarılı yönetmenle söyleşinin yanı sıra, sinefillerin hafızasını zorlayan Soundtrack Quiz yarışmasıyla renkleniyor.

“Keşfetmenin Keyfi hosted by Hüseyin Karabey" etkinliğinin biletlerini 15 Ocak itibariyle Biletix web sitesinden ve perakende satış noktalarından temin edebilirsiniz. Bu özel etkinlik için biletler 90 adetle sınırlıdır.

KISA FİLM SEÇKİSİ
Beyoğlu Sineması (2016)
Ömer Ferhat Özmen / Türkiye / 15’

Boş bira şişeleri toplayarak yaşamaya çalışan Serhat bir gün Beyoğlu Sineması’nın önünden geçerken bir animasyonun afişini görür ve o filme gitmeyi aklına koyar. Küçük çocuğun merakı ve heyecanı bütün aksilikleri alt etmeye yetebilecek midir?

Yeryüzündesin Bunun Bir Tedavisi Yok (2016)
Umut Beşkırma / Türkiye / 25'

Hapisten yeni çıkan Levent kardeşi Selma’nın hayatına tekrar dâhil olduğunda iki kardeş geçmişin karanlığı ve geleceğin kaygılarıyla sert bir mücadeleye girişir. Sonunda her ikisi de yeryüzünde olduklarını ve bunun bir tedavisi olmadığını anlayacaktır.

Heyvan (2017)
Bahram Ark, Bahman Ark / İran / 15’

Avladığı koçu üstüne giyerek sınırdan geçmeye çalışan bir adamın hikâyesini anlatan Heyvan, hayatta kalma içgüdüsünü hem ruhsal hem de bedensel olarak hayvan metaforuyla izleyiciye yansıtıyor. Film, 18. İzmir Kısa Film Festivali'nde Altın Kedi'yle ödüllendirildi.

The Light and the Little Girl (2014)
Guy Pooles / ABD / 6’

Küçük kız, evinde dolaşan bir ışık huzmesi bulur ve onu bir kavanozda saklamaya çalışır ancak sevdiği her şeye sahip olamayacağının farkına varır.

Adri (2013)
Estibaliz Urresola Solaguren / İspanya / 15'

Yüzme yarışlarına hazırlanan ve hayatının odak noktasına bu yarışları koymuş olan Adri, bölgesel yarışmalara yalnızca iki gün kala beklemediği bir durumla karşılaşır. Adri'nin kendisiyle başa çıkış şekli, durumunu etrafındakilere nasıl yansıttığı ve söyleyemediği her kelime ile birlikte bizler, seyirciler olarak onun yalnızlığına ortak oluyor ve bir anlığına durup üstümüze yapışmış toplumsal tabuları sorgulamak için yeni bir sebep buluyoruz.

Rodi (2016)
Emre Sert, Gözde Yetişkin / Türkiye / 18’ 

İsmail bir rock grubunun sahne kurulumundan sorumlu rodisidir. Ünlü bir müzisyen olmak isteyen İsmail, CD’ye kaydettiği şarkısını, bir konser gününde grubun solisti olan Barkın’a vermeye çalışır. Ancak yapmacık davranışları yüzünden her şeyi eline yüzüne bulaştırır.

- 18 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 18 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT