Keşfetmenin Keyfi hosted by Suzan

Tarihler: 18 Nisan 2018 Çarşamba ~ 18 Nisan 2018 Çarşamba 18 Nisan 2018 20:00

Yer: Cezayir İstanbul

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2018 ~ Nis 18, 2018
Sinefillere birlikte keşfetme ve sosyalleşme deneyimi yaşatan Fil’m Hafızası; yeni kısa film seçkisini 18 Nisan'da Cezayir’de sunuyor.

"Fil'm Hafızası; şehrin en farklı sinema etkinliklerine Keşfetmenin Keyfi'ni ekliyor ve uluslararası festivallerde övgüyle karşılanmış bağımsız kısa filmleri sanatseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyor.

Sinefillere birlikte keşfetme ve sosyalleşme deneyimi yaşatan Fil’m Hafızası; yeni kısa film seçkisini 18 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00’de Cezayir’de sunuyor. Enkaz (2016), Blue (2017), Türkiye ortak yapımcısı olduğu Tony Gatlif’in son filmi Djam (2017) ile adından söz ettiren Suzan Güverte'nin misafirliğinde gerçekleşecek etkinlik, başarılı yapımcıyla söyleşinin yanı sıra, sinefillerin hafızasını zorlayan Soundtrack Quiz yarışmasıyla renkleniyor.

Kisa Film Seçkisi

Müzik, Lütfen! Bir İndie Müzik Yolculuğu (2016)
Kutay Ucun / Türkiye / 26’ 

Kurmaca belgesel niteliği taşıyan yapım; Yok Öyle Kararlı Şeyler, Yüzyüzeyken Konuşuruz, She Past Away, Can Güngör, Nilipek ve Biz gibi müzik grupları üzerinden, bizleri günümüz Türkiye'si ve Türki-ye'de indie müzik üzerine bir yolculuğa çıkarıyor.

Madam Black (2015)
Ivan Barge / Yeni Zelanda / 12'

Küçük bir kızın kedisini arabasıyla ezen fotoğrafçı, kendini küçük kıza kedinin nerede olduğuyla ilgili türlü hikayeler uydururken bulur.
Kedinin dünyanın dört bir yanından yolladığı hayali kartpostallar küçük kızla fotoğrafçı arasında bir arkadaşlık doğurur.

The Brother (2016)
Lea Triboulet / ABD / 9' 

Üç kız kardeş, kaybolan kardeşlerinin yokluğunda günlük hayatlarına devam etmeye çalışıyor. New Orleans'ta yaşanan gerçek olaylardan esinlenen bu hikayede, kardeşlerinin yokluğunun, ailenin günlük hayatının içine nasıl işlediğine tanık oluyoruz. Aklımızda "Acaba şimdi nerede?" soruları dolaşırken biz de güven duygumuzun bir kısmını onlarla beraber kaybediyoruz.

Dans Eden Kızlar (2017)

Zeynep Köprülü / Türkiye / 15'

Bir sahil kasabasında yaşayan iki yakın arkadaş Melis ve Aslı birlikte geçirecekleri son güne uyanır çünkü Melis yurt dışına taşınmaktadır.

Mum, I’m Back (2017)

Dimitris Katsimiris / Yunanistan / 4’

Annesinin cenazesi için 40 yıl aradan sonra doğduğu köyü ziyaret eden bir kadının yaşadıklarını anlatan Mum, I’m Back, toplumun cinsiyet meselesine bakış açısını irdeliyor."

- 18 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 18 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT