Körkütük

Tarihler: 24 Temmuz 2021 Cumartesi ~ 24 Temmuz 2021 Cumartesi 24 Temmuz 2021 21:00

Yer: Nüfus Müdürlüğü Bahçesi

Ücret: 1. Kategori - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 24, 2021 ~ Tem 24, 2021

Başka Sinema Ayvalık Film Festivali'nin düzenlediği AÇIKHAVADA SİNEMA günleri, 17 - 25 Temmuz tarihleri arasında Nüfus Müdürlüğü Bahçesinde izleyicilerle buluşacak.

Bir kasabada öğretmenlik yapan Martin ve üç arkadaşı, kanımızda doğuştan alkol eksikliği olduğunu ileri süren bir teoriye gönül verir. Teori uyarınca, güne başlamadan bu “eksikliği tamamlayarak” monotonluktan kurtulacak, paslanmış yeteneklerini yeniden gün yüzüne çıkaracak, yaratıcılıklarını parlatacaklardır. Başlattıkları “akademik deneyin” kurallarını sürekli esnetip güncelledikçe hem kendilerinin hem de toplumun sınırlarını zorlamaya başlarlar. Mads Mikkelsen’in olağanüstü bir performansla parladığı Körkütük, alkolizm eğilimini modern dünya kaygılarıyla bir arada ele alırken buruk mizahı da elden bırakmıyor. Dogme 95 öncülerinden Thomas Vinterberg’in yeni filmi Cannes 2020 etiketini aldıktan sonra San Sebastian ve Toronto film festivallerinin programlarında da yer aldı.

Yönetmen: Thomas Vinterberg
Senarist: Tobias Lindholm, Thomas Vinterberg 
Görüntü Yönetmeni: Sturla Brandth Grøvlen
Kurgucu: Anne Østerud
Oyuncular: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe, Maria Bonnevie
Yapımcı: Sisse Graum Jørgensen, Kasper Dissing
Yapım Şirketi: Zentropa Entertainments, Topkapı Films
Dünya Hakları: TrustNordisk ApS / Türkiye Hakları: Filmartı / Danimarka / 2020 / DCP / Renkli / 116’ / Danca; Türkçe, İngilizce altyazılı
Orijinal Adı:
Druk
İngilizce Adı:
Another Round

- Etkinlikler Covid - 19 tedbirleri kapsamında gerçekleşecektir.- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.- Etkinlik alanında sosyal mesafe kurallarına uyulması ve maske takılması zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT