Matrix Resurrections

Tarihler: 30 Aralık 2021 Perşembe ~ 30 Aralık 2021 Perşembe 30 Aralık 2021 12:00

Yer: TİM Sinemaları

Ücret: Tam 27.00 TL, Öğrenci 24.00 TLHalk Günü 24.00 TL (Pazartesi)Sabah Seansı 21.00 TL (12:30 öncesi seanslar için geçerlidir. Halk Günleri hariçtir.)Şehit Yakını - Gazi 24.00 TL65 yaş üstü 24.00 TLEngelli İndirimi 24.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2021 ~ Ara 30, 2021
Sinema tarihinde kendine has bir yeri olan The Matrix serisinin uzun yıllar sonra gelen dördüncü filmi The Matrix Resurrections, orijinal üçlemenin ana karakterleri Neo ve Trinity'nin dönüşünü müjdeliyor.

Filmde, Bay Anderson gerçekliğinin fiziksel mi yoksa zihinsel bir kurgu mu olduğunu anlamak ve kendini gerçekten tanımak için bir kez daha beyaz tavşanı izlemeyi seçmek zorunda kalacaktır. Ve eğer Thomas’ın…Neo’nun… öğrendiği tek bir şey varsa, o da, Matrix bir illüzyon olsa bile ondan çıkmanın veya ona girmenin tek yolunun bu seçim olduğudur. Elbette, Neo zaten ne yapması gerektiğini bilmektedir. Ancak henüz bilmediği şey, Matrix'in her zamankinden daha güçlü, daha güvenli ve daha tehlikeli olduğudur. Deja vu.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- İşletmeci salon ve seans değişikliği yapma hakkına sahiptir.- 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir.- Şiddet veya korku unsurları içerir.- Olumsuz örnek oluşturabilecek unsurlar içerir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT