Mutlak Kadınlar

Tarihler: 22 Şubat 2017 Çarşamba ~ 22 Şubat 2017 Çarşamba 22 Şubat 2017 21:30

Yer: Cinemaximum City's Salon 3

Ücret: 1. Kategori - Tam:22,00 TL Öğrenci:22,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2017 ~ Şub 22, 2017
!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali 16 yaşında! Bağımsız filmler, atölyeler ve !f music etkinlikleri 16-26 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da! Tüm #if2017 festival programı ifistanbul.com’da!

Maximum Film Paketi ile %50 indirim:
İş Bankası Maximum Kart sahipleri Maximum Film Paketi seçeneği ile %50 indirim ayrıcalığından faydalanabilirler. %50 indirim ayrıcalığından yararlanmak için ilk filmleri için bilet seçim yaptıkları sayfada Maximum Film Paketi’nin seçilmesi gerekmektedir. Maximum Film Paketi en az 4 en fazla 20 bilete kadar geçerlidir. Her kullanıcı 1 adet Maximum Film Paketi satın alabilir.

Ön satışlarda İş Bankası Maximum Kart ile bilet alımlarında %20 indirim:
Sadece ön satış döneminde geçerli olmak üzere, üç adet ve daha az sayıda ya da Maximum Film Paketi hakkını tamamlamış izleyiciler İş Bankası Maximum Kartları ile bilet alımlarında %20 indirimden faydalanabilirler.

Hafta içi Gün Seansları Öğrenci 1 TL
İş Bankası Maximum Kart ve İş’te Üniversiteli Kart sahibi öğrenciler Hafta içi Gündüz Seansları için 1,00 TL’ye bilet satın alabilirler. 1,00 TL’ye bilet alma ayrıcalığından yararlanmak isteyen Öğrenciler ilk filmleri için bilet seçimi yaptıkları sayfada “Hafta içi Gündüz Seansları Öğrenci 1 TL “ paketini seçmeleri gerekmektedir. Bu paket yalnızca öğrencilere özeldir.

İngilizce Adı:
Certain Women

Yönetmen:
Kelly Reichardt

Oyuncular:
Laura Dern, Kristen Stewart, Michelle Williams, James Le Gros, Jared Harris Lily Gladstone

ABD, 2016, Renkli, DCP, 107, İngilizce,

Mutlak Kadınlar, görünürde birbirleriyle bağlantısı olmayan üç farklı kadının hikâyelerini usul usul ve incelikli bir şekilde anlatıyor. Laura, çok çalışan bir avukat; haksızlığa uğradığına inanan bir müşterisi tarafından rehin alınıyor. Gina, içinde kocası ve kızıyla birlikte yaşayacağı hayallerindeki eve sahip olmak için çalışıyor, ama bu arada ailede yükselen tansiyonu hissetmemek mümkün değil. Küçük bir kasabada yaşayan genç bir kadın seyis ise, yetişkinler için hukuk dersi veren başka bir kadına âşık oluyor, ya da son derece tuhaf ve duygusal bir dostluk ilişkisi bu, bilemiyoruz. Mutlak Kadınlar şiir gibi akıyor; Kelly Reichardt her zamanki leziz üslubuyla gerilimleri, şüpheleri ve gizli arzuları yavaş yavaş, bir sonuca varmaya uğraşmadan, bir rüyayı hatırlatır gibi anlatıyor. Bu rüyada kadınlar, bir yandan birine bağlanmayı çok istiyorlar, bunun için çabalıyorlar, ama bir yandan da kendi başlarına kalmayı arzuluyorlar. Uçsuz bucaksız doğa manzaraları ve inanılmaz kadın oyuncu kadrosuyla Mutlak Kadınlar, kadınların kırılganlığına, dayanıklılığına ve bu ikisi arasındaki o ıssız coğrafyaya dair açık uçlu bir meditasyon.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT