New York Tünellerinin Sakinleri OBM Sinema Programı`nda

Tarihler: 18 Şubat 2010 Perşembe ~ 18 Şubat 2010 Perşembe 18:30

Yer: İTÜ Taşkışla

Adres: İTÜ Taşkışla Binası 127 no.lu Konferans Salonu İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2010 ~ Şub 18, 2010

Osmanlı Bankası Müzesi`nin Sinema Programı, yönetmenliğini Chantal Lasbats`ın üstlendiği New York Tünellerinin Sakinleri adlı belgeselle devam ediyor. "Toplumsal Hafıza" teması altında, 18 Şubat Perşembe günü saat 18:30`da İTÜ Taşkışla binasında yapılacak gösterimin ardından, Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Ayfer Bartu Candan, Şehrin Ötekileri ve Öteki Şehir başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek.

Belgesel, izleyiciyi, yerin 18 kat altına kadar inen ve sonsuz bir labirent oluşturan tüneller arasından, yüzlerce kadın ve erkeğin hayatının altüst olduğu noktada (birçoğunun 11 Eylül saldırısından çok önce) sığındığı, farklı bir New York`a götürüyor. Yönetmen, karanlıklar dünyasının halkıyla tanıştırmak istediği seyirciye, bir yeraltı sığınağında, eski ızgara demirleri, kullanılmayan merdivenler ve içinden geçilmesi imkânsız görünen delikler arasında rehberlik ediyor, bilinmezliğin tam ortasına düşürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT