Ofsayt

Tarihler: 10 Kasım 2012 Cumartesi ~ 11 Kasım 2012 Pazar Saat:14:00

Yer: Pera Müzesi Oditoryumu

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2012 ~ Kas 11, 2012

Ofsayt, futbolcu olma umuduyla Türkiye’ye gelen ve yolları İstanbul’da kesişen iki kaçak Afrikalı göçmenin, Nijeryalı Taju ile Rachid’in hikayesidir. Taju (TJ) bir taraftan 3. lig bir futbol takımına girme hayali kurarken bir taraftan da Kumkapı’daki küçük bir berber dükkanında ekmeğini kazanmaya çalışır.

Taju’nun aksine futbolla ilgili umutlarını Türkiye’de gerçekleştiremeyeceğini anlayan Rachid (Ade) ise Avrupa’ya, internetten tanıştığı İngiliz sevgilisi Diane’in yanına gitmenin yollarını aramaktadır. Yakın futbolcu arkadaşları Okute’nin (Festus Okey) gözaltına alındığı polis karakolunda öldürülmesi, iki dostun Türkiye’de tutunmaya dair umutlarına yok eder ve onları gelecekle ilgili birçok soruyla başbaşa bırakır. Ortak tutkuları futbol, Taju ile Rachid'i birbirine yakınlaştırdığı gibi uzaklaştırır da… Ve her ikisi de kendi yollarını seçer.

Afrika Işığı

Yönetmen: Reyan Tuvi

2011, Türkiye, 50’56’’, renkli

Afrika dilleri, Türkçe, İngilizce, Türkçe altyazıyla

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT