Otel Odaları

Tarihler: 09 Mart 2010 Salı ~ 09 Mart 2010 Salı 19.30

Yer: Nurettin Erkılıç Gösteri Salonu

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: İFSAK

Adres: İstiklal Cad. Ayhan Işık Sok. No:32/2 34433 Beyoğlu / İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0 212 292 42 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2010 ~ Mar 9, 2010

Otel Odalarında kendilerine bir yuva kurmaya çalışan, yalnız ve tutunamamış , pek de yeniden başlama şansları olmayan erkeklerin dünyasına hüzünlü bir bakış. Türkiye` de özellikle taşra kentlerinde bir sosyal problem olan yalnız , ailesiz ve düzenli para geliri olmayan erkeklere kiralık ev vermeme sorunu yoksul ve ucuz otellerde bir erkek dünyası yaratmış. Belgeselde Ödemiş`te bulunan Cumhuriyetin ilk yıllarında Anadolu` da otel olarak yapılmış ilk binalardan olan Yıldız Otelini ve Orada yaşayan 65 yaşındaki müzisyen Önder Akı `yı tanıyacağız. "İnsanların ayıbını örter bu oteller ,sırları saklar" diyen Önder Amca`nın hayatı da kaldığı otel gibi eski görkeminden çok uzak, ama yine de onurlu.

19.Ankara Film Festivali`nde "En iyi Belgesel , Prixeuropa 2008 Berlin de Küçük Bütçeli Belgesel kategorisinde 2. lik, 2007 Gazeteciler Cemiyeti Övgüye Değer belgesel ödülü alan, 25` süreli Otel Odaları Belgeseli nin Yönetmenliğini Sevinç Yesiltaş, Kameramanlığını Levent Ahi, kurgusunu Cantekin Cantez ve müziğini Ulaş Özdemir yaptı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT