Özgürlük Yürüyüşü - Selma

Tarihler: 23 Ağustos 2015 Pazar ~ 23 Ağustos 2015 Pazar 21:00

Yer: UNIQ Açıkhava Sahnesi

Ücret: Minder - 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 23, 2015 ~ Ağu 23, 2015

"En İyi Film" dalında Oscar adayı, 4 dalda Altın Küre adayı olan ve ödül sezonunun en merakla beklenilen yapımlarından "Özgürlük Yürüyüşü - Selma", 20. yüzyıla damgasını vuran tarihi bir dönüm noktasını anlatıyor.

1965 yılında Alabama'nın Selma kentinden eyalet başkentine giden 87 kilometrelik yolda, tarihe geçen üç protesto yürüyüşü yapıldı. Martin Luther King öncülüğündeki bu yürüyüşler kamuoyunu ateşledi ve A.B.D. Başkanı Johnson'un Oy Hakkı Kanunu'nu çıkarmasını sağladı. Prodüksiyonunda "12 Yıllık Esaret - 12 Years A Slave" filminin yapımcılarının imzası bulunan epik film, bu tarihi olaylar zincirinin ellinci yılında direnişin filizlenip dev bir insan hakları savaşına dönüştüğü tehlikelerle ve baskılarla dolu üç aylık sürece odaklanıyor. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin başrolünde Martin Luther King performansı dilden dile dolaşmaya başlayan David Oyelowo'ya Tim Roth, Tom Wilkinson, Oprah Winfrey, Martin Sheen, Carmen Ejogo, Giovanni Ribisi, Cuba Gooding Jr. gibi isimler eşlik ediyor.

2015 Altın Küre
En İyi Şarkı - Glory
2015 Oscar Ödülleri
En İyi Şarkı - Glory

UNIQ Açık Hava Sahnesi; konserler, filmler ve tiyatro gösterileri ile İstanbul’un kalbine dokunmaya devam ediyor.

Üstelik 23 Ağustos – 24 Eylül tarihleri arasında her perşembe ve pazar, etkinlik biletini gösteren herkes birbirinden farklı mutfakların ve gurme lezzetlerin bir arada bulunduğu Tickerdaze, Caffe Vergnano, Cakes & Bakes, Kantin, Rossopomodoro, Sushico, Tadında Anadolu, Wine  &More ve Waffle Park'ta etkinliğe özel %15 indirim fırsatından yararlanacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT