Pera Film Yeni Sezona “Anime Filmler” İle Başlıyor!

Tarihler: 18 Eylül 2010 Cumartesi ~ 03 Ekim 2010 Pazar 15:00

Yer: Pera Müzesi

Nereden Alınır: Pera Müzesi

Adres: Meşrutiyet Caddesi No:65 34443 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2010 ~ Eki 3, 2010

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, sonbahar film etkinliklerine 3 Eylül – 3 Ekim 2010 tarihleri arasında Japonya Medya Sanatları Festivali İstanbul’da – 2010 sergisi kapsamında “Anime Filmler” programıyla başlıyor.

Pera Film “Anime Filmler” programında, 18 uzun metrajlı ve 8 kısa metrajlı film olmak üzere toplam 26 filmi gösterime sunuyor. Programda Anno, Hara, Kato, Kawamoto, Kojima, Miyazaki, Okamura, Otomo, Yamamura ve Tomino gibi Japon Anime Sineması’nın önde gelen önemli yönetmenlerinin filmleri yer alıyor.

Programda göze çarpan filmler arasında Hayao Miyazaki’nin Howl’un Yürüyen Şatosu, Ruhların Kaçışı; Tensai Okamura’nın Naruto: Kar Ülkesinde Ninja Çatışması, Katsuhiro Otomo’nun Buhar Çocuk, Mamoru Hosoda’nın Yaz Savaşları, Anno Hideaki’nin Evangelion: 1.0 Yalnız-değilsin filmleri yer alıyor. Sergide çizimlerinin yer aldığı Koji Yamamura ve Kunio Kato’nun da kısa filmleri ayrıca gösterime girecek.

Çocuklar İçin Anime Filmler!

Keiichi Hara’nın Coo’yla Yaz Günleri ve Crayon Shin-chan:Yaşa Fırtına! özellikle 7 yaş ve üzeri çocuklara birbirinden farklı maceralar yaşatacak filmler arasında.

Efsane yönetmen Yoshiyuki Tomino 18 Eylül’de Pera Müzesi’nde!

Yoshiyuki Tomino’nun efsane Mobile Suit Gundam üçlemesi ve Mobile Zeta Gundam üçlemesinin de gösterileceği programda ayrıca Tomino 18 Eylül Cumartesi saat 15:00’te animeseverlerle Pera Müzesi Oditoryumu’nda buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT