Queer Shorts hosted by Gürcan Keltek

Tarihler: 26 Ekim 2013 Cumartesi ~ 26 Ekim 2013 Cumartesi 20:30

Yer: Bloom Ortaköy

Ücret: 29.50 TL - Etkinlik günü bilet fiyatları girişte 34.50 TL olacaktır.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ambarlı Dere Cad. No:6 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2013 ~ Eki 26, 2013

Queer Shorts ülkemizin tanınan kısa film ve klip yönetmenlerinden Gürcan Keltek’in sunumuyla 26 Ekim Cumartesi akşamı yine Ortaköy’ün renkli ve enerjik mekanı Bloom’da.

Düzenlediği nitelikli kısa film gösterimleriyle adından sıkça söz ettiren ve keşfetmenin keyifini takipçilerine yaşatan Fil’m Hafızası, yine çok özel bir kısa film seçkisiyle sinefillerin karşısında. Her ay farklı bir tema ve farklı bir konuk yönetmenle hazırlanan kısa film seçkisi ve eğlenceli müziklerle birlikte Tematik Gece, Ekim ayında da yoluna devam ediyor.

Yurt içi ve yurt dışında birçok uluslarararası film festivalinden prestijli ödüller kazanmış olan seçkideki lezbiyen, gay, biseksüel ve transeksüel (LGBT) temalı filmler yalnızca sizin için Tematik Gece’de.

Queer Shorts etkinliğinde Gürcan Keltek’le ve diğer sinefillerle tanışma ve sohbet etme iökanı bulacaksınız. Sürprizler ve eğlenceli oyunlarla zenginleşecek olan etkinliğin sonunda müthiş bir parti ile dansa doyacaksınız. 

Mekan sponsorluğunu beyaz zambak ödüllü Bloom’un ve medya sponsorluğunu da seçkin bir marka olan Beyogluin’in üstlendiği etkinliğe dünyanın önde gelen özel medya eğitim kurumlarından SAE Enstitüsü proje desteği sağlıyor. 

Bir Fil’m Hafızası organizasyonu olan Queer Shorts hosted by Gürcan Keltek biletlerini 9 Ekim itibariyle web sitemizden, satış noktalarından ve etkinlik akşamı Bloom’un girişinden temin edebilirsiniz. Bu özel etkinlik için biletler sınırlı sayıdadır.

Kısa Film Seçkisi

Atomes (2012)
Arnaud Dufeys / Belçika / 18’
Otuzlu yaşlarındaki lise öğretmeni Hugo’nun provakatif öğrencisi Jules ile yaşadığı yakınlaşma her ikisi için de zorlu bir sürecin başlangıcı olur. Hem duygusal hem de fiziksel olarak birbirinin etkisinden çıkamayan çift için ne uzak durmak ne de bir arada olmak bir çözüm değildir.

dik (2011)
Christopher Stollery / Avustralya / 9’
Andrew bir okuldan eve elinde çizdiği bir resimle döner. Baba resimde yazılanlardan hoşlanmaz. Gece uyumadan önce masumane bir şekilde karı - koca arasında başlayan sohbet birbirlerinin geçmişini deşifre eden, ilişkilerini yeniden gözden geçirten eğlenceli bir maceraya dönüşür. 

Tsuyako (2011)
Mitsuyo Miyazaki / Japonya / 23’
II. Dünya Savaşı’nın sonrasında bir anneyle kızı, görev, aile, aşk ve özgürlük arasında karar vermek zorundadır. Yoshie, Tsuyako’yu ziyarete geldiğinde kıza ailesinin nasıl kötü davrandığını görür ve duygularını hep bastıran genç âşığından kendisiyle birlikte kaçmasını, hep birlikte hayalini kurdukları hayatı yaşamalarını ister.

Hala (2013)
Veysel Akşahin / Türkiye / 20’
Bir köyde doğup büyüyen ‘İhsan Hala’, eşcinsel kimliğiyle köy halkı tarafından kabul görmüş ve çoğunun ailesinden biri hâline gelmiştir. Veysel Akşahin’in çarpıcı belgeseli İhsan’ın dünyasına, yaşadığı ama belli etmediği sıkıntılarına ve oldukça geniş ailesiyle sürdürdüğü yaşamına ışık tutmakta.

Prora (2012)
Stephane Riethauser /Almanya / 23’
Nazi Almanya’sında 1939 senesinde Rügen’de inşa edilen turistik bir tesis olan Prora, artık bir harabedir. Issız, yıkık ve labirent koridorlarıyla bir gizem kaynağıdır. Jan ve Matthieu bir gün Prora’yı ziyaret etmek ister. Fakat tesisin terk edilmiş koridorlarında gezerken içlerinde bastırdıkları hisleri de keşfederler.

Coffee & Pie (2011)
Douglas Horn /ABD / 15’
June, October ve Billy-Jean yolları bir kafede kesişen, anti-romantik bir öykünün üç kahramanıdır. Aşkın imkansızlığını anlamlandırmaya çabalayan çiftimizin imdadına sürpriz bir rehber yetişir. Birçok festivalden ödülle dönen film, lezbiyen bir çift üzerinden insan ilişkilerine ışık tutuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT