Rehana

Tarihler: 28 Kasım 2021 Pazar ~ 28 Kasım 2021 Pazar 28 Kasım 2021 14:00

Yer: Kadıköy Sineması Salon 1

Ücret: 1. Kategori - 5.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2021 ~ Kas 28, 2021
11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin bu yıl 26 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında Atlas 1948 Sineması ve Kadıköy Sineması'nda gerçekleştirilecek.

Yönetmen: Abdullah Mohammad SAAD
Orginal Name:
English Name: Rehana
Yıl-Ülke: Bangladeş, Singapur, Katar 2021
İçerik/Süre: Dcp / Renkli Color / 107’
Ödüller:
Altyazı: Bengalce; Türkçe ve İngilizce altyazılı
Oyuncular: Azmeri Haque Badhon, Afia Jahin Jaima, Kazi Sami Hassan, Afia Tabassum Borno, Yasir Al Haq, Saberi Alam

Bir tıp fakültesinde yardımcı doçent olan Rehana’nın; öğretmen, doktor, kız kardeş, kız çocuk ve anne gibi birden çok karmaşık rolü vardır. Bu nedenle iş ve aile arasındaki uyumu korumakta zorlanır. Bir akşam, bir öğrencinin, profesörün odasından ağlayarak hızlıca çıktığını görür. Gördüklerinden çok etkilenen Rehana'nın hayatı kontrolden çıkmaya başlar. Altı yaşındaki kızının olağan dışı davranışları hakkında okuldan bir şikayet aldığı sırada, intikam almak giderek saplantıya dönüşür. Rehana, hem öğrencisi ve hem de kızı için adaleti bulmak adına içinde yaşadığı ataerkil toplumun çılgınlığını kabul etmeyi reddederek ve her şeyini tehlikeye atacaktır.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz- Yasal düzenlemeler uyarınca film gösterimlerimiz, aksi belirtilmediği sürece 18+ uygulamasına tabidir. Yaş kontrolü için bazı izleyicilerimizden kimliklerini göstermeleri talep edilebilir.- Film gösterimlerinin başlamasından sonra salona izleyici alınmayacak ve geç kalan izleyicilere bilet iadesi yapılmayacaktır. Salon girişlerinde sorun yaşamamak için izleyicilerimizin seanslara vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz.- Öğrenci bileti alan izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Gösterim sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu vb. kayıt cihazlarıyla kayıt yapılması yasaktır. Kayıt cihazları salonlara alınmayacaktır.- Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir. - Elektronik altyazı sisteminde ortaya çıkabilecek teknik arıza durumlarında, önce arızanın giderilmesine çalışılacak, bunun mümkün olmadığı hâllerde filmin gösterimi altyazısız sürdürülecektir.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.- Salonlara alkol ve alkollü içeceklerle girmek yasaktır. Salonlarda tütün veya tütün ürünlerinin tüketilmesi veya elektronik sigara kullanılması yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT