ROH: La Bayadère

ROH: La Bayadère

Tarihler: 24 Aralık 2018 Pazartesi ~ 24 Aralık 2018 Pazartesi 24 Aralık 2018 19:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 40.00 TL Öğrenci - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2018 ~ Ara 24, 2018
** Lütfen dikkat: Etkinlik Royal Balley performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.

Dünyaca ünlü opera ve balelerin Royal Opera House prodüksiyonları, yeni sezonda da özel gösterimlerle Zorlu PSM ekranında olacak. Sezon boyunca devam edecek gösterimlerde izleyiciler, Studio’nun keyifli atmosferinde sanat dünyasının en önemli isimlerini izleme şansı bulacak.

Zorlu PSM Studio’da gerçekleşen Royal Opera House Gösterimleri, Aralık ayından itibaren kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezonun programında Wagner’in efsaneleşen Yüzük Dörtlemesi’nin ikinci operası Die Walküre; 19.yüzyılın klasikleri arasına girmeyi başaran La Bayadere; bir Noel geleneği olan Fındıkkıran (The Nutcracker); Tchaikovsky’nin en güçlü operalarından Maça Kızı (The Queen of Spades); Verdi’nin zamansız eseri La Traviata ve Verdi’nin aşk, intikam ve trajediyi bir araya getiren operası Kaderin Gücü (La Forza del Destino) yer alıyor.

La Bayadère – Tapınak Dansçısı
3 PERDELİK BALE

NATALIA MAKAROVA'NIN 19. YÜZYIL KLASİK BALESİ PRODÜKSİYONU, ASİL SAVAŞÇILARI VE TAPINAK DANSÇILARINI SAHNEYE TAŞIYOR.

Marius Petipa’nın efsanevi Hindistan geçen fantezisi, bir tapınak dansçısı ve onu seven ama başka biriyle evlenen prensin hikayesini anlatıyor. Bir bale klasiği olan ünlü, mehtaplı “beyaz sahne”de - Gölgelerin Krallığı - prensin kayıp aşkının birçok imgesi zihnini etkiliyor.  Koreografi, iki karşıt balerinin parlamasına izin verirken, bronz bir heykel, çarpıcı bir soloda canlı bir şekilde hayat buluyor. Minkus’un müziğinin melodisi ve ruh halleri, klasik koreografinin akışkanlığını ve kesinliğini ve hikaye anlatımının teatrallığını mükemmel bir şekilde yansıtıyor. 

KOREOGRAFİ MARIUS PETIPA ARDINDAN NATALIA MAKAROVA
MÜZİK LUDWIG MINKUS
ORKESTRASYON JOHN LANCHBERY

- Etkinlik numarasız oturma düzeninde gerçekleşecektir.- Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT