Sabırsızlık Zamanı

Sabırsızlık Zamanı

Tarihler: 25 Ekim 2021 Pazartesi ~ 25 Ekim 2021 Pazartesi 18:30

Yer: Kadıköy Sineması

Ücret: 15.00 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com/

Adres: Osmanağa Mah. General Asım Gündüz Caddesi 25/24 Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2021 ~ Eki 25, 2021

Sabırsızlık Zamanı - Time of Impatience

Kurmaca Fiction, Türkçe; İngilizce altyazılı Turkish; English sub., Türkiye, Avustralya Turkey, Australia, 2021, Renkli Color, 94’

Yönetmen Director: Aydın Orak
Yapımcı Producer: Aydın Orak, Salih Süleymani
Senarist Screenplay: Aydın Orak
Görüntü Yönetmeni DoP: Vedat Oyan
Kurgu Editing: Murat Hasarı
Oyuncular Cast: Mirza Zarg, Mirhat Zarg, İşdar Gökseven, Pelin Batu, Feride Çetin, Ali Seçkiner Alıcı, Rıza Sönmez

Sabırsızlık Zamanı, Diyarbakır’ın yakıcı sıcağı altında yoksul bir kenar mahallede yaşayan iki kardeşin, mahallelerinin hemen yanındaki lüks sitenin havuzuna girme mücadelesidir. Okulda karşılarına çıkan havuz problemleriyle başı dertte olan bu iki kardeş için havuz gerçek yaşamlarında da bir takıntı haline gelir. Denkleştirdikleri parayla plastik havuz alıp içine girmeleri onları tatmin etmez. “Neden zenginler gerçek havuza giriyor da biz sahte havuza giriyoruz?” sorusu önünü alamadıkları bir hırsa dönüşmüştür. Yaptıkları planı devreye sokar ve lüks siteye girmeyi başarırlar. Havuzun bir ucunda elinde copla güvenlik görevlisi, diğer ucunda iki kardeş... Ne pahasına olursa olsun o havuza girilecektir, fakat unuttukları bir şey vardır.

-Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir.

-Film gösterimlerinin başlamasının ardından salona izleyici alınmayacaktır ve bu gibi bir durumda bilet iadesi yapılmayacaktır. İzleyicilerimizin bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesini önemle rica ederiz.

-Seans başladıktan sonra salondan ayrılan seyirci tekrar içeri alınmayacaktır.

-Yasal düzenleme gereği film gösterimleri aksi belirtilmediği sürece +18 uygulamasına tabidir. Seans girişlerinde yaş teyidi için kimlik kontrolü yapılabilir.

-Elektronik altyazı sisteminde ortaya çıkabilecek Teknik bir arıza durumunda, önce arızanın giderilmesine çalışılır, bunun mümkün olmadığı hallerde filmin gösterimi altyazısız sürdürülür.

-Boğaziçi Film Festivali programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

-Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

-Sinema salonlarında elektronik sigara dahil tütün veya tütün ürünleri kullanmak ve alkol ya da alkollü içecek tüketmek yasaktır.

-Salona maskesiz seyirci alınmayacaktır. Seans sonuna kadar maske takmak zorunludur.

-İçişleri Bakanlığı’nın 20.08.2021 tarihli “PCR Zorunluluğu” konulu genelgesi uyarınca 6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren aşı süreci tamamlanmayan veya hastalığı geçirmemiş kişilerin konser, sinema ve tiyatro gibi toplu olarak bulunulan faaliyetlere katılımında negatif sonuçlu PCR testi gösterme zorunluluğu vardır.

-Aşılarını tamamlamış veya hastalığı geçirmiş izleyiciler gösterimlere Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden bilgilerini göstererek giriş yapabilirler.

-TC Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış izleyiciler son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından 180 gün süre ile etkinliklere PCR testi koşulu aranmadan katılabilecektir. Aşılarını tamamlamamış veya hastalığı bağışıklık süresi devam eden bir vakitte atlatmamış kişiler, en fazla 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testlerini göstererek etkinliklere girebilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT