Uzun Boylu Adam Mutlu Mu?: Noam Chomsky İleCanlandırma Bir Sohbet

Tarihler: 21 Şubat 2014 Cuma ~ 21 Şubat 2014 Cuma 19:00

Yer: Cinemaximum Fitaş Salon 1

Ücret: 1. Kategori - Tam: 15,00 TL Öğrenci: 12,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. Fitaş Pasajı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 20 20

Faks: 0212 345 63 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2014 ~ Şub 21, 2014

!f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 13 Şubat - 23 Şubat tarihleri arasında filmseverler ile buluşuyor.

Maximum Film Paketi ile % 50 indirim:

İş Bankası Maximum Kart sahipleri Maximum Film Paketi seçeneği ile %50 indirim ayrıcalığından faydalanabilirler. İş Bankası Maximum Kart ile en az 4 film bileti alacak izleyicilerimizin % 50 indirimden yararlanmak için Maximum Film Paketi’ni seçmesi gerekmektedir. Maximum Film Paketi en fazla 20 bilete kadar geçerlidir. Her kullanıcı 1 adet Film Paketi ve 1 adet Müzik paketi satın alabilir.

İş Bankası Maximum Kart ile bilet alımlarında %20 indirim:

Üç adetten daha az sayıda bilet alacak ya da Maximum Film Paketi hakkını tamamlamış izleyiciler İş Bankası Maximum Kartları ile bilet alımlarında % 20 indirimden faydalanabilirler.

Yönetmen: Michel Gondry
Oyuncular: Noam Chomsky, Michel Gondry
Yapım: Fransa 2013, Renkli, DCP, 88’, İngilizce

Michel Gondry ünlü dilbilimci Noam Chomsky’yle birkaç yıla yayılacak bir zaman diliminde söyleşiler yapmak için bir araya gelir. Konuşmanın ve dinlemenin kaypak doğasından olacak, Gondry bu buluşmaları Bolex kamerası ve bir ses cihazıyla kaydeder. Yaratmaya çalıştığı samimiyet ve mesafe için böyle bir söyleşi formu çok uygundur. Ortaya çıkan sonuç sıradan olmayan, görsel ve biçimsel olarak alışılagelmiş kalıpları zorlayan; en yaratıcı biçimiyle belgeselle animasyonun harmanlandığı benzeri olmayan bir film. Evet, Gondry hiç üşenmeden Chomsky’nin düşüncelerini animasyona, çizgilere dönüştürüyor ve kenarlarına düştüğü notlarla bunları anlamlandırmaya çalışıyor. Chomsky’yi sıkıştırmayı, onu zaman zaman yanlış anlamayı, bazen de bütün çocuksuluğunu koruyan sorular sormayı ihmal etmiyor. Chomsky, hem felsefi düşüncelerin arasında dans ederken hem de en mahrem ve kişisel anları hakkında konuşurken, kısacası en insani ve en kırılgan haliyle karşımızda! Kim demiş düşünceler filme alınamaz diye!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT