Yıldız Sinema Günleri Başlıyor

Yıldız Sinema Günleri Başlıyor

Tarihler: 06 Mayıs 2019 Pazartesi ~ 10 Mayıs 2019 Cuma

Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2019 ~ May 10, 2019

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen Yıldız Sinema Günleri start vermek için hazırlıklarını tamamladı. Festivalin ilk günü olan 6 Mayıs tarihinde Kadıköy Sineması'nda düzenlenecek açılış kokteylinin ardından jüri tarafından değerlendirilerek seçilen kısa film programı sinemaseverlerle buluşturulacak.

Yıldız Sinema Günleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mayıs ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak. 6 Mayıs'ta başlayacak olan Yıldız Sinema Günleri, her sinemasevere kapılarını açmak için hazırlanıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsü ve Kadıköy Sineması'nda düzenlenecek olan gösterimler 10 Mayıs tarihinde sona erecek. Festival boyunca etkinlikler, söyleşiler düzenlenecek ve festival, 10 Mayıs akşamı plastik makyaj atölyesi ile sonlandırılacak. Yıldız Sinema Günleri boyunca gösterilecek olan filmler Yıldız Teknik Üniversitesi Sinema Kulübü danışmanı Uğur Kutay'ın başkanlığında, Sinema Kulübü üyelerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirildi. Değerlendirilen filmler 6 Mayıs tarihinde 16.00'da Kadıköy Sineması'nda gösterilecek. Festival kapsamında sinemayla ilgilenen genç isimler ve sinema dünyasının seçkin isimleri bir araya getirilecek. Toplantı, söyleşi ve sosyal etkinlikler aracılığıyla, genç sinemacılar arasında iletişim ve dayanışmayı güçlendirmek başlıca festivalin amaçları arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT