Işığını Arayan Gölge’nin İzinde

Tarihler: 03 Mayıs 2012 Perşembe ~ 09 Mayıs 2012 Çarşamba

Yer: Tepe Nautilus AVM

Adres: Fatih Cad. No: 1 Acıbadem - Kadıköy - İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 339 39 29

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr May 3, 2012 ~ May 9, 2012

2011 yılında kurulan Back-Up Fotoğraf Kulübü’nün ilk fotoğraf sergisi ‘Işığını Arayan Gölge’ 3 Mayıs Perşembe günü saat 19.30’da açılıyor. Dokuz kulüp üyesinin 36 fotoğrafının yer aldığı sergi, 9 Mayıs’a kadar fotoğraf severlerle buluşacak. Fotoğraf Kulübü üyeleri, profesyonel iş hayatlarının yanı sıra fotoğraf sanatına bilinçli bir şekilde zaman ayırıyor. Grup üyeleri, hayatı çektikleri karelerle sorgularken; ışığı ve onun aydınlattığı dünyamıza olan tutkularını yansıtıyor. Görmek ve bakmak arasındaki farkı bir dedektif titizliğinde araştıran grup üyeleri, bu farkı ışığın kılavuzluğunda fotoğraflarına taşıyor. Sergideki fotoğraflarda ışık, bazen bir çocuğun yüzündeki gülümseme, bazen de balıkçının oltasındaki bekleyiş oluyor. Işık kimi fotoğraflarda Mezopotamya’yı aydınlatıyor, kimisinde İstanbul sokaklarında dans ediyor.

‘Işığını Arayan Gölge’ sergisinde Back-Up Fotoğraf Kulübü eğitmeni ve proje danışmanı Handegül Toker yönetmenliğinde Sitare Sezgin, Ayçe Ayyıldız, Safa Salman, Suat Şentürk, Birsen Kara, Nergis Atılgan, Canan Emeç, Deniz Özmahmut ve Aysun Sayın’ın fotoğrafları yer alıyor.

Back-Up Fotoğraf Kulübü, şirketin pazarlama iletişiminde yakaladığı başarıyı, görsel iletişim konusunda en güçlü araç olan fotoğrafla desteklemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

mükemmel
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT