23 Nisan’da Kozzy Çocuk Şenliği Tam 2 Gün Sürecek

Tarihler: 23 Nisan 2013 Salı ~ 24 Nisan 2013 Çarşamba

Yer: Kozzy AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2013 ~ Nis 24, 2013

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul’daki Kozzy AVM’de dopdolu bir şenlik havasında geçecek. Tam 2 gün sürecek etkinlikler boyunca küçükler hem çocuk olmanın, hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu doyasıya yaşayacak. Kozzy AVM, şenliklerin 2. günü olan 24 Nisan’da ise, ilk 200 ziyaretçisine sinema bileti ve hamburger menü hediye edecek.

Birbirinden sevimli ve eğlenceli maskotlarla geçirecekleri neşeli anların tadını çıkaracak olan çocuklar, balon ve bayrak dağıtacak olan maskotlarla bol bol fotoğraf da çektirebilecekler. Karikatürden seramiğe, bilimden t-shirt boyamaya türlü atölye çalışmalarıyla eğitici aktivitelere katılacak olan sevimli minikler, bu sayede yaratıcılıklarını da geliştirme imkanı bulacaklar. Balon bükme sanatı airigami çalışmalarıyla yapacakları obje ve heykellerle, hayal dünyalarının sınırlarını zorlayacak olan çocuklar, tüm aktivitelere ücretsiz olarak katılabilecek.

Tüm miniklerin davetli olduğu, Kozzy AVM’deki bu eşsiz Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına herkes; 23 ve 24 Nisan 2013 tarihlerinde, saat 14.00 - 19.00 arasında düzenlenecek etkinliklere çocuklarını götürerek ortak edebilecek.

Çocukların en sevdiği alışveriş merkezi Kozzy, eğlendirirken eğiten aktivitelerine yenilerini ekleyerek, küçüklerin kocaman dünyasına yepyeni renkler katmaya devam edecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT