30. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı

Tarihler: 13 Ocak 2016 Çarşamba ~ 17 Ocak 2016 Pazar

Yer: CNR Expo

Adres: CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Faks: 0212 465 74 76

Web: http://www.cnrexpo.com

E Posta: info@cnrexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2016 ~ Oca 17, 2016

Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye, 30 yaşını “Hayata Güvenle Başlamak” ana temasıyla düzenlediği etkinlikler ile kutlayacak. En yeni ve trend ürünlerin tanıtılacağı fuarda, 2016 yılı yaz çocuk modası düzenlenen defileler ile annelerin beğenisine sunulacak.

Sektörün en uzun soluklu ve deneyimli lider fuarı Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye, 13 – 17 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo Center’da kapılarını 30’ncu kez ziyarete açıyor. 37 bin m2 alanda gerçekleşecek fuarda, ateş ölçebilen bebek kıyafetlerinden çivisiz ve vidasız mobilyalara, eklem gelişimine destek veren kangurulardan, en güvenli bebek araç koltuklarına kadar en yeni ve trend ürünler tanıtılacak. Ayrıca, tüketici salonunda “Hayata Güvenle Başlamak” ana temasıyla düzenlenen bebeklerde ilkyardım, çocuklarımızı sanal alemde bekleyen tuzaklar, Aydın Üniversitesi’nin sergileyeceği trafikte güvenliğe dikkat çekecek tasarımlar, nefes teknikleri, doğum koçu, tasarımcı çocuk temalı workshoplar, ceo anneler söyleşileri, Hande Kazanova ile çocuğunuzla yıldızınız barışsın gibi hem eğlenceli hem eğitici eğitimler ile 2016 yılının yaz çocuk modasının sergileneceği defileler, kanguru ve zumba dansları ebeveynlerin ilgi odağı olacak.

Türkiye, anne, bebek, çocuk ürünleri sektöründe yeni pazarlar arayan firmaların ilgi odağı..
CBME Türkiye’nin 30 yıldır sektöre aralıksız hizmet belirten UBM ICC Genel Müdürü Erdal Baykara, “Türkiye, sürekli büyüyen ve güçlenen ekonomisi, genç nüfusu ve bulunduğu stratejik coğrafi konumu sayesinde yeni pazarlar arayan ulusal ve uluslararası firmaların öncelikli gündeminde ve hedeflerinde yer alıyor. Avrupa’nın en yüksek doğum oranına sahip ülkesiyiz. 0-3 yaş arası bebek ve küçük çocuk sayımız 4,7 milyon iken, 0-5 yaş arası çocuk sayımız 7 milyona ulaşmış durumda. Aileler bebekleri için ayda 60 ve yılda da ortalama 720 dolar harcıyorlar ve sektörün ticari hacminin ortalama 400 milyon dolara ulaştığı tahmin ediliyor. CBME markası, Çin, Singapur ve Hindistan’da benzer konseptte düzenlediği ihtisas fuarları ile global düzeyde sektöre yön veriyor. Biz de CBME Türkiye olarak sektör için her yıl ortalama 60 milyar dolar iş hacmi yaratıyoruz. Amacımız bu ortalamaları yükseltmek ve sektörün hakettiği yere ulaşmasına katkı sağlamaya devam etmek” dedi. Baykara, ayrıca bilet satışlarından elde edilen gelirin bir bölümünün otizmli çocukları topluma kazandırmak için çalışan Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanacağını sözlerine ekledi.

Anneler, bebekleri için en yaratıcı ve en güvenilir ürünleri seçti…
30.Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı, bu yıl düzenlediği ilgi çekici ve renkli etkinliklerin yanı sıra, CBME Tüketici Ödülleri (Consumer Awards) ile anneler için sektörün en yaratıcı ve güvenilir ürünlerini belirledi. UBM ICC ve Baby & Kid Store dergisi tarafından sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışmaya katılan anneler, bebek arabası, mobilyası, oto koltuğu, taşıma ürünleri, en faydalı yaratıcı ürün gibi toplam 7 kategoride oy kullandı. Dereceye giren ürünler ve yarışmada oylamaya katılarak hediye kazanan annelere ödülleri 16 Ocak’ta fuar alanında düzenlenen törenle takdim edilecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT