adidas All Originals Party

Tarihler: 06 Ekim 2012 Cumartesi ~ 06 Ekim 2012 Cumartesi 14:30

Yer: Hasköy Yün İplik Fabrikası

Ücret: 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com,

Adres: Kırmızı Minare Sok. No: 5 Hasköy Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2012 ~ Eki 6, 2012

adidas ‘All Originals Party’ İstanbul’u bir kez daha eğlendirmeye hazırlanıyor.

Modayı sokaklara taşıyan adidas Originals, geçen iki yılda yarattığı parti konseptini; sanat, moda, tasarım ve müziğin en orijinal örneklerini bir araya toplayarak üçüncü yılında daha da genişletiyor. Modern müziğin önemli isimlerinden biri olan yapımcı ve müzisyen Mark Ronson, pop müziğe alternatif bir yorum kazandıran Sam Sparro, son dönemin gözde gruplarından Multitap, Solardip, Sapan, The Ringo Jets, The Away Days'in de katılacağı ‘all originals party’de Radyo Eksen ve radioadidasoriginals.com DJ'leri de sahne alacak. Etkinlik, 6 Ekim Cumartesi günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleştirilecek.

Geçen yıl yerli ve yabancı grup ve DJ’ler eşliğinde, yaklaşık 8 bin kişinin katılımı ile Maçka Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilen adidas Originals parti serisi bu yıl, sanatın birçok dalını tek bir çatı altında buluşturarak; birçok sürpriz etkinlik, atölye ve dünyaca ünlü müzisyenlerin performanslarıyla katılımcılara unutamayacakları anlar yaşatacak.

adidas Originals Aratıcılığı Tek Bir Çatı Altında Toplayacak
6 Ekim Cumartesi günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nın özel atmosferi, adidas Originals’ın sokak kültüründe yarattığı benzersiz çizgi ile birleşecek. adidas all originals party tek günlük bir konser serisinden çok, sanatçıların o güne özel olarak hazırladığı çalışmaların sergilendiği, ülkemizdeki en önemli müzisyenlerin, tasarımcıların ve modacıların temsil ettiği çevrenin de katılımıyla büyük bir etkinlik olacak. Günümüz müzik dünyasının saygın isimlerden olan, Amy Winehouse ve Lily Allen’ın da aralarında bulunduğu sayısız müzisyenin yapımcılığını üstlenen, Mark Ronson ve electro-pop müziğin aykırı ismi Sam Sparro’nun performansları ile benzeri görülmemiş bir gün yaşanacak. Ayrıca ülkemizin yetenekli gruplarından Multitap, Solardip, Sapan, The Ringo Jets ve The Away Days de adidas all originals party’de sahne alacak. Canlı konserlerin yanı sıra Radyo Eksen ve Radio adidas Originals DJ’leri de dinleyicileri coşturacak.

all Originals Represent Konsepti; Moda, tasarım, sanat, müzik ve sokağı yansıtacak
adidas Originals’ın yeni marka kampanyası “all Originals Represent” konseptinden yola çıkılarak hazırlanan içerik parti ziyaretçilerini cezbedecek.

#Represent Fashion
Maritsa, Billur Saatçi, Koray Caner, Iconjane, Zelfist, Nil Ertürk, Can Direkli gibi takipçilerinin attıkları her adımı takip ettiği moda bloggerlarından; Didem Soydan, Beril Kayar, Burak Gacamer, Ali Tank, Begüm Yılmaz gibi ünlü modellere; Zeynep Tosun, Tolga Turan gibi yükselen modacılardan; Bahar Kongel, Hakan Öztürk, Mahizer Aytaş, Alex Kokoskeriya ve Ceylan Atınç gibi stil editörlerine ve İstanbul’un yaratıcı sneaker butiği Lastik Pabuç ekibine kadar birçok ismin, en yeni adidas Originals koleksiyonu ile poz verdiği çekimler hem sosyal medyada hem de etkinlik günü alanda orijinal şekilde sergilenecek.

#Represent Design
Dükkan Creative, i-am İstanbul, Kontra ve Escape from Sofa tasarım ofislerinin adidas Originals ürünleriyle gerçekleştireceği enstalasyonlar alanda yaratıcı mimari sergileme çözümleriyle katılımcıları bekliyor olacak.

#Represent Art
Pınar&Viola, Erkut Terliksiz, Rona Binay, Merve Morkoç ve Zeynep Erdem gibi sanatçıların yapacağı sokak temalı çalışmalar adidas Originals’ın trefoil logosu üzerine uygulanarak alanda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

#Represent Music
Radio adidas Originals DJ’lerinin rehberliğinde etkinlik günü alanda bir DJ Workshop gerçekleştirilerek meraklılarına orijinal müziği nasıl yansıtacakları gösterilecek.

#Represent Street
Lastik Pabuç desteğiyle parti mekanının bir bölümünü kaplayacak olan sokak temalı alanda dövmeci, bisikletçiler, kaykaycılar, dansçılar, tırnak tasarımcıları ve diğer sokak sanatçıları gerçek sokak havasını etkinliğe taşıyacak.

6 Ekim Cumartesi adidas Originals Günü Olacak
Katılımcılar adidas ürünlerinin satıldığı pop-up store’da vakit geçirebilecek ve ayrıca paint ball, instagram ve photo booth aktiviteleriyle eğlenecekler. Kapıların saat 14.30’da açılacağı partide yiyecek ve içecek alanları ve daha birçok sürpriz ile sokağa dair her şey olacak. adidas all originals party 6 Ekim’de 2012 Cumartesi günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda, biletler 40 TL’lik satış fiyatıyla Biletix’te.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT