Anafod Fotoğraf Sergisi 2013-2014

Tarihler: 06 Haziran 2014 Cuma ~ 16 Haziran 2014 Pazartesi 06-06-2014 16:00

Yer: T.C. İstanbul Anadolu Adalet Sarayı

Ücret: 0

Adres: T.C. İstanbul Anadolu Adalet Sarayına Ulaşım: Esentepe Mah. E-5 Yan yol Cad. No:39 Sergi Salonu: E – Blok Zemin Kat No:20 Kartal İstanbul

Telefon: 0216 303 21 08

Web: http://www.istanbulanadolu.adalet.gov.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2014 ~ Haz 16, 2014

ANAFOD, İstanbul Anadolu Yakası Fotoğraf Sanatı Derneği Fotoğraf Sergisi 2013-2014 ülkemizin fotoğraf birikimi ile üyelerinin fotoğraflarından oluşan bir seçkiyi izleyicisine SERGİ ile ve bu sergideki fotoğrafların tümünü kapsayan ANAFOD 2013-2014 KİTABI ile buluşturuyor.

Sergi Kartal ‘daki T.C. İstanbul Anadolu Adalet Sarayında 6 Haziran – 16 Haziran tarihleri arasında yer alacak. Açılışımız 6 Haziran 2014 Cuma saat 16:00 dır.

Prof.Dr. Sabit Kalfagil'in portfolyosundan derlenmiş 33 fotoğraf, ülkemizin önde gelen fotoğraf derneklerinden Fotoğraf Sanatı Kurumu (FSK) üyelerinin 20.yıl sergilerinde yer almış 25 fotoğraf, 2013 yılı kişisel sergi etkinliklerinden Nihal Gündüz’ ün‚ “Son Tophaneli” konulu çalışmasından 20 fotoğraf ile ANAFOD üyelerinin 75 fotoğrafından oluşan zengin bir yelpaze ile izleyiciye ülkemiz fotoğrafı hakkında genel bir fikir vermeyi hedefliyor. Sergide, 70 fotoğraf sanatçısının 153 fotoğrafına yer verilecek.

Bu serginin konu zenginliğinin yanında kendini farklı kılan bir diğer özelliği de ANAFOD üyelerinin fotoğraflarının küratörlüğünü Prof.Dr. Sabit Kalfagil' in yapmasıdır. Serginin Dernekler bölümünde Osman Ürper, Kişisel Sergiler bölümünde Cengiz Karlıova küratörlüğü üstlenmişlerdir.

İstanbul Anadolu yakasına fotoğraf sanatı adına yeni bir canlılık ve heyecan getiren ANAFOD, sezon sergisi ile 2013–2014 yılının birikimini sergilerken, sergideki tüm fotoğrafları kapsayan bir kitap ile de kalıcı bir iz bırakıyor.

Yerinden katılım yaklaşımımızla, sanat etkinliklerinin ülkemizin bütün yaşam alanlarında yaygınlaşması ve içselleştirilmesi dileklerimizle, sergimizi ve kitabımızı ülkemiz kültür dağarcığına armağan ediyor.

Sergide fotoğrafı olan sanatçılar

Anıl Tamer Yılmaz, Aysu Bilgiç, Aykut Fırat, Baytekin Kara, Bülent Yüksel, Celal Başaroğlu, Cihan Demir, Coşkun Aydın, Coşkun Pınarbaşı, Doğan Alpay, Duygu Nazire Kaşıkçı, Engin Koçyiğit, Erol Doğaner, Etem Çolak, Fatma Gökme, Fatma Figen Özkan, Fikret Özkaplan, Fikri Özalp, Gökçen Başbozkurt Özkaplan, Gülay Hacıoğlu, Gülcan Acar, Gülçin Demirci, Günhan Hatipoğlu, Haydar Yarkın, Hicran Özcan, Hüseyin H.Ünveren, İlkay Tokaç, İsmail Haykır, Lale Çaktı, Makbule Akpınar, Masis Üşenmez, Mehmet Uçar, Mevlut Maşalacı, Muammer Tükenmez, Murat Kurtel, Murat Özkan, Murat Toru, Müge Kuday, Nejdet Yılmaz Çelikçi, Nevzat Altundaş, Nihal Gündüz, Nurhan Han Erdem, Nuri Yontucu, Osman Karamehmetoğlu, Osman Ürper, Önder Kahraman, Özlem Büyükevren, Sabiha Nalan Yazar, Sabire İşler Değer, Sabit Kalfagil, Sami Türkay, Satı Çukurbaş, Serhat Karaoğlan, Seval Danışman, Sevinç Doğu, Şafak Uçar, Şefik Kutlu, Tahir Uzun, Tayfun Karahasan, Tomris Sarhan, Tunç Tokaç, Turna Özkaplan, Uğur Tufan Emeksiz, Ünal Geciroğlu, Yıldırım Meriç, Yücel Demir, Zerrin Ulusu, Zeynep Dulundu, Zinnet Yılmaz, Zinnur Olgun.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT