Atilla Galip Pınar - Öz / Essence

Tarihler: 09 Mart 2015 Pazartesi ~ 29 Mart 2015 Pazar

Yer: Galeri İlayda Tesvikiye

Adres: Hüsrev Gerede Cad. No:37 34330 Tesvikiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 227 92 92

Web: http://http://www.galleryilayda.com

E Posta: info@galleryilayda.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2015 ~ Mar 29, 2015

Galeri İlayda, 6 – 29 Mart tarihleri arasında, Atilla Galip Pınar’ın ‘Öz // Essence’ adlı 4. kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

Sanatçı, son bir yıl içerisinde ürettiği resimlerinden oluşan sergisinde, çoğunlukla kendi iç yolculuğunun ve varoluş sorgulamalarının yansımalarını izleyiciyle paylaşıyor.

İnsan ve doğa ilişkisini temel alan, duygusal anlamda loş olarak tanımlanabilecek fakat bütünüyle pesimist olmayan bir yaklaşımın görüldüğü eserler, özellikle günümüz insanının maddeselliğe indirgenmiş genel bilinç düzeyine eleştiriler yöneltiyor.

Sanatçıya göre, belki her dönemden daha karmaşık bir karanlığın içerisinde debelenen insanoğlu maddesellikle avunmakta, kısa ömrünü daha da anlamsızlaştırmaktadır.

Kaosun, kısırdöngünün, kötülüğün alabildiğine hüküm sürdüğü günümüz dünyasında insanın yaşam dengesini sürdürebilmesi ise ancak öz-gerçekliğine doğru yönelmesiyle bir nebze mümkün olabilir. Fakat kişinin yapacağı bu yolculukta karşılaşacağı ‘şey’ muhtemelen beklediği saflıkta ve iyilikte olmayacaktır.

Yapıtlarının merkezinde, her zaman olduğu gibi düşünceye ve sorgulamaya, resim dilini ıskalamadan yer veren Atilla Galip Pınar’ın ‘Öz // Essence’ adlı sergisi, 6-29 Mart tarihleri arasında Galeri İlayda’da görülebilir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT