Ayhan Sicimoğlu ile En Eğlenceli Yılbaşı Kutlaması

Tarihler: 31 Aralık 2014 Çarşamba ~ 31 Aralık 2014 Çarşamba

Yer: Le Méridien İstanbul Etiler

Ücret: 250 TL - 690 TL arası

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2014 ~ Ara 31, 2014

Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars’ın coşkulu eğlencesiyle ve muhteşem bir gala yemeği ile 2015’e girmenin heyecanına siz de ortak olun.

İstanbul’un yeni destinasyonu Le Méridien Istanbul Etiler’de eğlence dolu, unutulmaz anlara imza atacağınız bir yılbaşı gecesi sizleri bekliyor. Olağanüstü lezzetlerin, Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars ile dört dörtlük eğlencenin bir araya geldiği gecede 2015’e unutulmaz anılarla gireceksiniz. Ayhan Sicimoğlu’nun ve Latin konseptinin imza atacağı yılbaşı eğlencesinin ön grubu ise Six Pack olacak.

Ambiyansıyla Latin rüzgarının estirileceği gecenin Yeni Yıl Gala Yemeği menüsü de latin lezzetlerinden oluşturulmuş: Tapas, karides ve avokado çeşnili Tortilla cipsi, kalamar, kuru fasulye, Galiçya usulü Ahtapot sizi farklı bir lezzet dünyasına götürüyor. Kişniş ve fıstıklı tavuk ve ızgara sebzeler, tereyağında kızarmış fasulye püresi ve mole sosu ile servis edilen Hindi Enchilada gecenin diğer özgün lezzetleri. Muz yaprağında pişmiş Zencefilli Levrek, Nikaragua usulü Churrasco, Dana Bonfile, Fildişi Çikolata Sorbesi, rom köpüğü ve nane jelleri ile Mohito ve Petit Fours ile yemek tamamlanıyor.

Le Méridien Istanbul Etiler Balo Salonu’ndaki bu olağanüstü yılbaşı eğlencesi kişi başı birinci kategori Rio 690 TL, ikinci kategori Havana 590 TL, üçüncü kategori Cancun 490 TL olarak belirlenmiş. Gecenin bistro ücretleri ise kişi başı 250 TL.

Le Méridien Istanbul Etiler
Bilgi ve Rezervasyon için Tel: 0212 384 00 00
http://www.lemeridienistanbuletiler.com/tr

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT