Basf Kids’ Lab Yeni Dönemde Çocuklarla Buluşmaya Hazırlanıyor

Tarihler: 04 Eylül 2014 Perşembe ~ 07 Eylül 2014 Pazar

Yer: İstanbul Modern

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Karaköy Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 4, 2014 ~ Eyl 7, 2014

BASF Kids’ Lab, Eylül ayından itibaren İstanbul Modern’de yeni deneylerle çocuklarla buluşmaya devam ediyor.

Çocuklara kimyayı sevdirme misyonuyla hayata geçirilen Kids’ Lab, 6-12 yaş arasındaki çocukların özel eğitmenler eşliğinde, interaktif deneyler yapmasına imkan tanıyor. Projenin yeni dönemdeki ilk etkinliği, 4-7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek.

Bilimsel eğitime büyük önem veren ve bu konuda sorumluluk sahibi bir kuruluş olmanın bilinciyle hareket eden BASF; bugünün öğrencilerinin, yarının düşünürleri, yenilikçileri ve liderleri olacağına dikkat çekiyor Bugüne kadar yaklaşık 7500 çocuğun kimya ve bilimle tanıştığı Kids’ Lab’te bu dönem 2000’in üzerinde çocuğun ağırlanması hedefleniyor.

Önceki dönemlerde, dünyanın hızla tükenen su kaynaklarına dikkati çekmek amacıyla tasarlanan “suyun depolanması” deneyini yapan çocuklar, bu dönem ise, dünyadaki temiz su ihtiyacının artmasıyla önem kazanan “suyun arıtılması” sürecini deneyimleyecekler. Suyu önce kirletecek, daha sonra zararsız malzemelerle temizleyecekler.

Çocuklara günlük hayattan deneyler

Hayatın içinden deneylerle 6-12 yaş gurubundaki çocuklara, kimyayı sevdiren Kids’ Lab Projesi kapsamında; çocukların kimyayı güvenli yollarla daha yakından tanıması; görerek, dokunarak deneyimlemesi amaçlanıyor.

Kids’ Lab’i ziyaret eden çocuklar; özel eğitmenler eşliğinde, zararsız maddelerle interaktif deneyler yaptıktan sonra, BASF’nin verdiği eğitici hediyelerin sahibi oluyor.

Rezervasyon sistemiyle ziyaretçilerini ağırlayacak olan Kid’s Lab’e katılım için 0212 334 73 16 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırmak gerekiyor. BASF Kids’ Lab aktivitelerini “BASF.KidsLabTurkey”, “BASF.Turkiye” adlı Facebook hesaplarından takip edebilirsiniz..

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Unhandled Exception.
SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 syntax error, unexpected $end, expecting FTS_TERM or FTS_NUMB or '*'
You can find the error back in the log.