Beşiktaş Belediyesi 8. Uçurtma Şenliği Başlıyor

Tarihler: 24 Mayıs 2013 Cuma ~ 24 Mayıs 2013 Cuma 12:00

Yer: Çilekli Spor Tesisleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2013 ~ May 24, 2013

Beşiktaş'ta Gökyüzü Rengârenk Uçurtmalarla Dolacak!

Beşiktaş Belediyesi geleneksel Uçurtma Şenliği'nin bu yıl 8'incisi yapılıyor. 24 Mayıs Cuma günü sat 12.00'de Çilekli Spor Tesislerinde başlayacak ve gün boyu devam edecek şenliğe Beşiktaş’taki tüm ilköğretim okullarından öğrenciler katılacak. Beşiktaş Belediyesi Başkanı İsmail Ünal da şenlik alanını ziyaret edecek.

Beşiktaş Belediyesi her yıl düzenlediği Uçurtma Şenliği'nin 8'incisiyle yine Çilekli Spor Tesisleri’ni rengârenk uçurtmalarla dolduracak. 24 Mayıs Cuma günü saat 12.00'de başlayacak etkinliğe Beşiktaş'taki ilköğretim okullarından çok sayıda öğrenci katılacak. Şenlikte çocuklar belediye personeli gözetiminde, kendilerine dağıtılan uçurtmaları uçuracak ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da alanı ziyaret ederek çocukların eğlencesine ortak olacak.

Beşiktaş Belediyesi’nin gelenekselleşen uçurtma şenliğine her yıl binlerce çocuk ve aileleri katılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da festivalde uçurtmaların yanı sıra çocuklar için pek çok sürpriz etkinlik yer alacak. Yiyecek içecek stantları da festivale renk katacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT