Bilim ve Eğlence Dolu Bir Güne Hazır Mısınız?

Tarihler: 17 Ocak 2015 Cumartesi ~ 17 Ocak 2015 Cumartesi

Yer: YesToScience

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2015 ~ Oca 17, 2015

Eğlenceli Bilim atölyeleri ve gösterileri konusunda 10 yıldır profesyonel olarak çalışan YesToScience, çocuklara bilim dolu bir gün hazırladı.

17 Ocak Cumartesi günü, gün boyunca birbirinden farklı etkinliklerle çocuklar bilimi yakından keşfederek, birebir aktiviteler ile bilimin eğlenceli dünyasına tanık olacaklar.

Etkinlik Programı:

Bilim Merkezi Gezisi: Katılımcılar, Bilim Merkezi'nde bulunan deney ünitelerini gezerken, bilimin birçok dalı ile ilgili prensipleri yakından deneme fırsatı bulacaklardır.

Kimyasal Kokteyl Atölyesi: Bu Atölyede katılımcılar, birbirinden farklı eğlenceli kimyasal deneyler yapacaklar ve kimyanın eğlenceli dünyasına yakından tanıklık edeceklerdir.

Deprem ve Yangın Simülasyonları: Katılımcılar, Deprem Odası'nda gerçek sarsıntılar ile deprem öncesinde, sırasında ve sonrasında neler yapmaları gerektiğini öğreneceklerdir. Yangın Simülasyonu ile, herhangi bir yangın anında neler yapabilecekleri konusunda uygulamalı çalışmalar yapılacaktır.

Dinozor&Fosil Atölyesi : Bu atölyede katılımcılar, Dinozorların gizemli dünyasına keşfe çıkarken, paleontologlar gibi kazı çalışmaları yaparak dinozorları yakından tanıyacaklar.

Sıvı Azot Gösterisi : Görselliği yüksek olan Sıvı Azot Gösterisi ile, - 196 derecede olan azotun sıvı hali, birbirinden eğlenceli ve ilgi çekici birçok farklı çalışma yapılacaktır.

Etkinlik sonunda katılım belgesi verilecektir.

Bilim ve eğlence dolu etkinliğimize kayıt olmak için bize ulaşın.

0 212 266 00 46
info@yestoscience.com

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT