Bulut Reyhanoğlu - Men@Work

Tarihler: 22 Mayıs 2014 Perşembe ~ 11 Haziran 2014 Çarşamba

Yer: Karaköy Ops Cafe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2014 ~ Haz 11, 2014

“Men@Work” Sergisi, Fotoğraflarla Dilekleri Gerçekleştirecek!

Bulut Reyhanoğlu’nun, bir yıldır farklı şehirlerde, çalışan insanları çektiği ve Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafları “Men@Work” başlıklı bir sergiye dönüştü! Açılışı, 21 Mayıs Çarşamba akşamı saat 19:30’da Karaköy Ops Cafe’de gerçekleşecek sergiden elde edilecek tüm gelir ise; hayati tehlike taşıyan çocukların dileklerini yerine getirmek üzere, onların ve ailelerinin hayata daha sıkı tutunmalarını sağlamak amacıyla Bir Dilek Tut Derneği'ne, Make A Wish Türkiye'ye bağışlanacak.

“Men@Work”, yani “çalışan insanlar” adını taşıyan sergi; Bulut Reyhanoğlu’nun, profesyonel bir fotoğrafçı gözüyle ya da profesyonel bir makineyle değil, kendi akıllı telefonuyla çektiği karelerden oluşuyor.

Bir yıldır farklı şehirlerde, çalışan insanları fotoğraflayan ve bu fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan Bulut Reyhanoğlu, yola çıkış amacını şöyle anlatıyor: “Hiç tanımadığımız ama bir anı paylaştığımız insanların, hayatlarını kazanmak için çalışırken verdikleri mücadeleleri göstermek istedim. Bu sayede birilerinin hayallerine dokunmayı hedefliyordum ki, Ops Cafe Karaköy'ün sahipleri Esin ve Yasin Kalender ile birlikte bunu bir sergiye dönüştürme kararı aldık.”

“Men@Work” sergisinden elde edilecek tüm gelir; hayati tehlike taşıyan çocukların dileklerini yerine getirmek üzere, onların ve ailelerinin hayata daha sıkı tutunmalarını sağlamak amacıyla Bir Dilek Tut Derneği’ne, Make A Wish Türkiye’ye bağışlanacak.

21 Mayıs-11 Haziran 2014 tarihleri arasında Karaköy Ops Cafe’de sergilenecek fotoğraflar 200 TL’den satışa çıkacak ve toplanan bağışa göre çocukların dilekleri gerçekleştirilecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT