Cenk Gençdiş'in "Eski Kıtanın Yollarında" Sergisi

Tarihler: 19 Kasım 2014 Çarşamba ~ 02 Aralık 2014 Salı

Yer: Olympus Galeri

Adres: İstiklal Cad. Galatasaray Han No: 120 Kat:2/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 90 14

Web: http://http://www.fototrek.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2014 ~ Ara 2, 2014

IŞIĞIN PEŞİNDE GEÇEN 25 YILIN SERGİSİ

OLYMPUS GALERİ'de 19 Kasım - 02 Aralık 2014 tarihleri arasında Cenk GENÇDİŞ'in ESKİ KITANIN YOLLARINDA isimli fotograf sergisi izlenebilecek.

Fototrek Fotograf Merkezi'nin kurucusu olan Cenk GENÇDİŞ, 2014 yılında fotografta 25. yılını kutluyor. Bu amaçla PHARMACTIVE İLAÇ desteği ile toplam 22 Asya Yolculuğunu kapsayan bir de fotograf albümü piyasaya çıkıyor. Eski Kıtanın Yollarında sergisi, bu fotograf albümünde yer alan fotograflardan seçilen toplam 75 çalışmadan oluşuyor. Sergide Suriye, İran, Pakistan, Hindistan, Nepal ve Tibet'te çekilen fotograflar yer alıyor.

Yolculuklar ve Fotograf
Bu 25 yıl boyunca Türkiye'nin büyük bir bölümünü omzumda makine, sırtımda çanta gezme şansım oldu. Bununla birlikte 1998 yılından bugüne kadar özellikle Asya ülkelerine fotograf yolculukları yapıyorum. Biraz farklı yolculuklar bunlar. Gezerken fotograf da çekeriz düşüncesinden biraz uzak. Daha çok fotograf çekmek için gezmek ana fikrini taşıyor. Tüm program, zamanlama, gidilecek mekanlar, yapılacak şeyler fotograf için planlanıyor. Her gün gündoğumundan önce kalkılıyor, nerede ayin, festival, kutlama varsa oraya koşuluyor, duyulan her sese, görülen her ışığa doğru hareketleniliyor, akşam yemeği ancak tüm çekimler bittikten sonra yeniyor. Yorucu mu? Evet. Sonuçlar iyi mi? Bilmiyorum, bu albümün sayfalarında yer alan fotograflar bir ipucu verecektir.

Sergi 02 Aralık 2014 Salı gününe kadar gezilebilecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT