Ceyda Caba - Hayat Bir Oyunsa

Tarihler: 23 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Yer: Fitaş-Art - Bowl Room

Adres: İstiklal Cad. Fitaş Binasi, No: 12, Kat: 5 Beyoğlu – İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 243 24 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2012 ~ Haz 17, 2012

Beyoğlu’ nun en büyük eğlence binası Fitaş yepyeni konsepti “Bowl Room” da gerçekleşecek Fitaş-Art’ ın ilk sergisi ile sanat severleri bekliyor.

İstanbul'da Beyoğlu İstiklal Caddesi, No:12'deki 1964 yılından beri varolan, Beyoğlu’nun en önemli binalarından Fitaş Binası'nın 5. Katında, Fransız Konsolosluğu’nun sırasında yer alan “Bowl Room”, sanat severleri bekliyor.

Her ay değişen sergileri ile Fitaş-Art konseptine başlayan bina, ilk sergisi “Eğer Hayat Bir Oyunsa” ile Ceyda Caba’ yı ağırlıyor.

İzmir doğumlu olan sanatçı, 2000 senesinde İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ,Moda Aksesuar bölümünden mezun olduktan sonra farklı disipleri biarada yasayıp tecrube etmiş, dans ,resim,muzik,tasarimdan fotograf ve sanat yonetmenligine uzanan sanat yasamında ,resime 1997 yillarinda hocalari Yavuz Seckin,Adem Genc ve Cuma Ocakli’nin manevi destegiyle ilerlemis,duvar resimlerinden tuvale,tuvalden vitraya,vitraydan kitap kapak tasarımına kadar figuratif calışmalarını sürdürmüştür.

2002 yilinda istanbula yerlesmis olan sanatci,GON deri, Anandolu Atesi gbi projelerde kostum ve aksesuar tasarimciligi yapmistir. 2005 yilinda Futbol Federasyonu icin Turkiye ve Super lig kupalarini tasarlamis, Ananadolu’nun Kayip Sarkilari projesinin sanat yonetmenligini üstlenmistir. Sanatçı bu kezde figuratif tatda, iskambil kağıtları konseptli eserlerini sunmaktadir.

Fitaş-Art’ ın ilk sergisi olan “Hayat Bir Oyunsa” Bowl Room da sizleri bekliyor. Fitaş-Art’ - Bowl Room

www.bowlroom.com.tr/

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT